![]() |
OKUTACAGIMIZ SINIFLARDAN (4-8) HERHANGİ BİRİNDEN ÖĞRETİM PROGRAMINA AİT KAZANIMLARDAN BRANSIMIZLA İLGİGİ 1 ADET ETKİNLİK ÖRNEĞİ LAZIM.....!!!
|
ben günlük planlardan bir örnek alıp düzeltip verdim başka türlü etkinlik örneği bulamadım bu gün verilmesi gerektiği için o şekilde yaptım yyaptığım etkinlik örneği basketbolda şut atışı ile ilgili bir çalışma idi
|
arkadaşlar varsa ben de alabilirmiyim yarın verilecekmiş ...siteye gönderen arkadaş yokmu??
|
merhabalar etkinlik örneği hakkında daha çok bilgi istiyorum. bize verilen açıklamayı yeterli bulmadım. çünkü bizim branş psikomotor beceri gerektiren branş. yardımcı olsursanız sevinirim |
lütfen etkinlik örneği
|
arkadaşlar seminer konusu olarak bir etkinlik çalışması hazırlamamız gerektiği söylenildi bu konuda yardımcı olabilirmisiniz
|
seminer konusu için etkinlik örneği halen bulamadım bulan varsa paylaşmanızı istiyorum teşekkürler
|
arkadaşlar yıllık planlarınızdan herhangi bir branşdan kaznımlarını ele alarak o branşa yönelik bir etkinlik yapmak örneğin futbol temel becerileri buna göre sınıflar arası maç etkinliği penaltı yarışması yada top sektirme, slalom vb. gibi etkinlikler düzenlenecek bunları rapor gibi kağıda dökeceksiniz.
|
arkadaşlar okula yeni yazı geldi. etkinlik raporu isteniyor. beden eğitimi etkinlik örneği gönderirmisiniz teşekkürler.
|
yokmu hala bir tanecik.........
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:53. |