![]() |
2008-2009 Beden Eğitimi 8. Sınıf Yıllık Planı
http://www.bedenegitimi.gen.tr/indir.gif Bu yıllık planın günlük planı için tıklayınız... Açıklama: - Yıllık planlarla günlük planlar birbirini tutmaktadır. - Yıllık planda tüm kazanımlara yer verildi. - Yıllık planlar tüm okullarda rahatlıkla kullanılabilir. - Yıllık planlarda hava şartları göz önünde bulunduruldu. - Yıllık planlarda resmi tatiller ve bayramlara dikkat edildi. - Yıllık planda konular açık ve net bir şekilde belirtildi. - Yıllık planlar ilk bakışta aynı gibi gözükmektedir, aynısı değildir konular sınıf sınıfyükseltildi. yıllık plan sınıflar arasında incelendiğinde fak edilmektedir, günlük planlar incelendiğinde daha iyi fark edilmektedir. - Yıllık planlar yaklaşık olarak 6 sayfa - Yıllık planlar 4.5. aynı konuları aynı haftalara, 6.7.8 de aynı konuları aynı haftalara yerleştirdim. Sizlere kolaylık olsun diye. İsteyen arkadaşlarım bunların yerlerini kopyala yapıştır metoduyla değiştirebilir. - Günlük planlarda görselliğe önem verildi. - Günlük planlar çok açıklayıcı bir şekilde hazırlandı. - Günlük planyıllık planın aynısıdır. - Günlük planlarda egzersizlere ve oyunlara yer verildi. - Günlük planlar yaklaşık olarak 60 sayfa - Sizlerden tek isteğim 32 bini aşkın üyesi olan bu sitemize sahip çıkalım. - Yeni Eğitim-Öğretim yılı hepimize hayırlı olsun. Kerem BALYEMEZ www.bedenegitimi.gen.tr Türkiye'nin Beden Eğitimi ve SPor Portalı |
eline koluna yüreğine sağlık teşekkürler hocam
|
gardaş: alın terinize sağlık. Allah razı olsun. slm. [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img] Edited by: webmaster |
eline sağlık kardeşim.çok düzenli ve güzel plan olmuş.çok teşekkürler
|
ya artık ne demeli !!!! ellerine sağlık bile az gelir inan sana çok ama çok teşekkürler hepsi ideal ben belki çok ama çok küçük değişiklikler yaparım ama senin yaptıkların dan sonra devede kulak kolay gelsin kal sağlıcakla ....
|
Çok teşk. İyi Çalışmalar...
|
hocam çok teşekkürler. çok güzel bir site:)
|
bu site ve herşey için teşekkürler
|
çok teşekkürler hocam. hepsi de çok süper.
|
hocam bu eski sisteme göre plan eline sağlık ama bunu kullanamazsın
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:33. |