![]() |
arkadaşlar slm sizleri ve sitenizi çook özledım asker öğretmenlık yerım belli oldu yozgata cıktı aranızda yozgatlı varsa bana yozgat hakkında bilgi verebılırmı ulasımı ınsanları ve ilçeleri hakkında çünkü eşim ve cocugumuda göturmeyı dusunuyorum en kısa zamanda görusmek uzere
|
mustafa hocam, umarım Yozgatlı arkadaşlar iletişim kurar sizle. Hayırlı olsun .
|
sizden baska cvb yazan olmadı hocam kekse siz yozgaatda olsaydınız
|
merhaba hocam asker öğretmenliğinizin yozgata çıktını yazmışınız acaba hangiilçesi ve hangi okul yazarmısınız...
|
iyide hocam hangi ilçe ve okul olduğunu söyleyinki yardımcı olalım.. ben yozgat çekerek ilçesinde YİBOda görev yapıyorum. gereken yardımı imkanlarımız ölçüsünde yaparız..
|
mrb hocam ben sekeryalıyım yozgat akdağda görev yapıyorum
|
Sayın hocam 13 yıldır yozgatta görev yapıyorum.tayininiz merkez mi?ilçe mi belirtmemişsiniz.merkezde çalışıyorum.her saat başı araba var her yerden.soğuk bir yer.eğitim seviyesi düşük.çocuğunuz kaçıncı sınıfta bilmiyorum.okullarda diğer illerde ki gibi başarı fazla değil.dağlık bir yer.sürekli soğuk.öğretmen arkadaşlarımız gelirseniz size yardımcı olacaklardır.milli eğitim ufak illerde olduğu gibi detaylı bilgi vermem uygun düşmez.halkı iyi sayılır.saygılar.başarılar
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:12. |