![]() |
EYLÜL AYI İTİBARİYLE AMATÖR FUTBOL ANTRENÖRLÜK KURSLARI AÇILACAK MI???BU KONUDA BİLGİ ALMAK İSTİYORUM...TEŞEKKÜRLER...
|
2008-2009 yılı amatör futbol hakemi kursları tarihleri açıklandığı zaman söyleyebiliriz hocam. eylül ayı ve sonrası 2008-2009 yılı futbol sezonuna dahil oluyor.
|
EVET HAT64 HOCAM 2008-2009 SEZONU İÇİN AÇILACAK KURSLARLA İLGİLİ BİLGİ ALMAK İSTEDİM.NETTEN TAKİP EDİYORUM.ERKEN HABERİM OLSUN İSTİYORUM.KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ MEZUNUYUM.BU KONUDA SERTİFİKA ALIP ÇALIŞMAK İSTİYORUM.YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER... |
rica ederim hocam. ffd leri takip etmekte fayda var. Biz de burada yayınlayacağız. başarılar .
cellSpacing=1 cellPadding=3 ="tableBorder"> ="oddTableRow"> http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum..._icon.gif((:TÜFAD Şubeleri İçin İletişim Adresleri:)) hat64 2 167 sitemizde de takip edebileceğiniz forumumuz var. |
mrblar 2008_2009 antrenorluk kursalarından habardar olan banada ulasırsa sevnrm.
|
beden eğtimi öğretmenleri amatör futbol antrenörlük kurslarına başvurabilir mi?Acil cevap bekliyorum şimdiden teşekkürler
|
tabi başvurabilir.
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:33. |