![]() |
Arkadaşlar And.Liselerine atamalar ne zaman olacak.Uzun zamandır bekliyoruz.Görüş ve fikri olanlar varsa belirtsin lütfen.
|
18 agustos gibi klavuz yayınlanır diye bekliyoruz ama il dısı yok dediler meb den
|
Evet benimde tahminim mülakatlar yapıldıktan sonra.15 Ağustostan sonra olur.Mülakat için müracaat etmiştim ama katılmayacağım.İnşallah bir problem çıkmaz.
|
Bugün edindiğim bilgiye göre, mahkeme kararıyla ilşkileri kesilip Anadolu Liselerinden başka okullara kaydırılan öğretmenler de dava açmış. Bazı iller mahkeme kararı olmasına rağmen öğretmenlerin ilişkilerini kesmemiş. Yani kısacası; mahkeme devam ederken biz sınava giripte kazananlar için boşalan okullar açık gösterilmeyebilirmiş.
Bu konu hakkında bir görüşü olan var mı? Ayrıca Danıştay iptal etmemişmiydi sınavsız And.Liselerine alınanları.Mahkeme açanlar ayrıca Danıştayın bu kararını mı mahkemeye veriyor.Yoksa bu duyduklarım dedikodu mu? Sizce boşalan okullar bu sene doldurulur mu? |
merhaba arkadaşlar bugun 21 ağustos hala atamalar la ilgili bilgi yok ne olacak bu durum bi ibilgisi olan varmı?
|
ömrümüz pc başında sınav sonuşlarının açıklanmasını beklemeklemi geçer,bilmiyorum fakat sanırım bu sınavlardanda birşey çıkmayacak, yazıklar olsun böyle bir anlayış olabilir mi okulların açılmasına bir hafta var hala bir sonuç yok.
|
Vall ben bu işten acayip soğudum.Zaten göreceksiniz çoğu okul kontenjanlarını düşürüp eski öğretmenleri görevlendirme olarak çalıştırma yoluna gidecek.
Yaa MEB de 3-4 yıldır bir başıbozukluk almış gidiyor.Abi acayip bir karmaşa var ortada.İptaller, yanlış atamalar, adam kayırmalar, vanlıların meb i işgal etmesi ...... |
arkadaşlar anadolu lisesi sınavından 78 aldım bu puanla bi yer olurmu acaba?
|
eyvallah
|
arkadaşlar anadolu liselerine geçiş sınavları her sene muhakkak oluyormu...ayrıca bu sınavlara hangi kaynaklardan hazırlanıyorsunuz...
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:49. |