![]() |
mrb ben beden eğitimi öğr okuyorum daha bitirmedim ama sonunda okulda kalmak ve öğretim görelisi olmak çoookk istiyorummbunun için yapmam gereken nedir? daha zamanım varken çalışmak istiorumm nasıl okulda kalıp öğretim üyesi olabilirim??
|
ilk önce ales sınavına gireceksin
sonra kendi ünv yada başka ünvlerin yüksek lisans öğrencisi alıp almadıklarını öğreneceksin ünv açılır zaten sonra başvuru yapacaksın hayırlısıyla kazanacaksın sonra 2 yıl yüksek lisans yapacaksın tezli tezsiz diye 2 ye ayrılır sen tezli seçeceksin yüksek lisasnda aldığın derslerin not ortalaması yüksek olmalı sonra da doktora yapacaksın kolay gelsin |
sürekli sınav yani:):) tezli tezsiz neye göre ayrılıo?bizm okulda şimdi yüksek lisns yapan bi öğr derse girio yüksek lisans yaptığın okulda mı devam edilio?bi de yüksek lisansta bi konu seçmem gerekiomuş sanırım mesele ben beden eğitimi okuduğum için antreman bilimi fln mı seçicem?
|
ayrıca çok teşekkür ederimm..http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...ys/smiley4.gif
|
yaa bi de yüksek lisans için hocalarla ilişkin fln çok önemliymiş yok onların peşinde dolaşanlar ya da başka şekilde ii ilişkileri olanlar kazanabiliomuş doğru mu?
|
bu konuda bilgili olan kimse yokk mu?
|
yaaaaaaaaaaaa
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:28. |