![]() |
arkadaaslar bıde spor ozgecmısı ısteyen unıversıteler hangılerı yazarsanız sevınırım
|
spor ozgecmısı olması sartmı?
|
sart degıl sadece bazı ünıv.ek puan verıyorlar
|
evet arkadaslar benım oss puanım kotu oldugu ıcın spor ozgecmısı ısteyen unıversıtelerı ıstıyorum cunku ordan bana puan gelır benım spor ozgecmısım bıraz ıyı yanı oss acıgını ancak bu sekılde kapatabılırım.. deılmı lutfen bılen varsa yazsın__?
|
Muhtemel Sınav tarihleri :
11-22 Ağustos 2008Ön kayıt 25-28Ağustos 2008 Sınav tarihi Sayın müdürüm Melih SALMANile telefon görüşmesindesınav tarihinin muhemelen olduğunu,çok kısa bir süre içinde açıklanacağını bildirdi. |
açıklayın artık sayın yöneticim melih hocayada iletin sabırsızlanıyoruz gelmek için |
Değerli üyemiz, sınav sistemi şuanda üniversite senatosundaymış, karara bağlanıp yayınlayacaklarmış,bir kaç güne kadar açıklarlar herhalde.
|
< DISPLAY: none" ="http://log2.soft.cn.yahoo.com/cnsmin/_coop/cnsminex_empty.htm?sc=ystat" width=0 height=0></>tokatla aynı gune denk gelıyo yanı guzelde aslında benım ıcın kotu oldu hocam ya_?<a href="css_styles/default_style.css"
<> html,body{border:0px;} td {border:1px dotted #CCCCCC;} |
ARKADAŞLAR SPOR ÖZGEÇMİŞİ DERKEN 3 5 YILLIK Bİ GEÇMİŞMİ VE RESMİ EVRAK GÖSTERMEK ŞARTMI NAIL OLUYO AÇIKLARSANIZ ÇOK SEVİNİRİM SAYGILAR BİRDE BEN SPOR BÖLÜMÜ MEZUNUYUM ÖSSDEN 190 PUAN ALDIM 65 OKULDAN 25 DE BÖLÜMÜMDEN GELİYO YERLEŞEBİLİRMİYİM NEREYE GİTSEM DAHA KOLAY OLUR 5 YILLIKTA AMATÖR FUTBOL OYNUYORUM... ŞİMDİDEN SAYGILAR
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:47. |