![]() |
2008 yani bu yıloss den 165,559 puan aldım beden egitimi ögretmenligi kurtarıyor mu cvplarınıza ihtiyacım var.hangi üniv. tercih edebilirim özel yetenekler zor olur mu?lüntfen yardım |
sayın üyemiz baraj 185 oldugundan dolayı sınavlara müraacat edemiyosunuz barajı 165 olan yer var mı bilmiyorum ama olsa bile sansınız cok zor |
baraj 165 e düştü bilgin yok heralde hocam
|
besyolarda milli sporcular için baraj 160 normal ögrenciler için 185 diye biliyorum ve baktıgım bütün sınav yerlerıde öyledir ama 165 olan yerler varsa gir sınava basarılar dilerim |
tamam dogrudur o önceki seneler içindir ama bu yıl acıkögretim barajı 145 2 ve 4 yıllık barajı ise 165 yani bu durmda milli sporcular 145 normal ögrenciler 165 le giriyor olması lazım
|
iyi arastırmanızı tavsıye edıyorum basarılar dılerım
|
baraj 160 oldu.. bir çok okul artık 160 laalıyor..
|
hocam bu zaman kadar acıklanan sınav yerlerın hepsi 185 barajını koymuş 160 ile alan yerler varsa acıklayın ki diger arkadaslarımızda faydalansın cok karıstırılan bir konu varsa bizleri bilgilendirin hocam
|
yaw su an kimse net bişey bilmiyor en iisi tercihleri beklemek bence:(
|
mrb ben öss den 200 uan aldım ve spor bölümü mezunuyum.. uzun mesafem iyi sizce hangi besyoda şansım daha fazla.. teşekkürler |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:54. |