![]() |
merhaba ben bu sene öss sınavndan 194.494 puan aldm ve beden egitimi bölümüne gırmek ıstıorm ama ne yapcagmı bılmıorm..Aydınlıkevler spro kulubunde futbol oynadm 3 sene ara verdm..Lisansm vardı..amatör oynamstm..bı yararı olr belkı dıe soleym dedm..Ne yapmam gerek lutfen solermsnz..Sagolun[img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img]
|
puanın biraz düşük sansını dene yinede..şimdiden koşmaya başlasan iyi olur çoğu ünide hep koşu var eleme başarılar.....
konyaya girmek istersen 1500m koşu öss puanı ve koordinasyon,100m koşu var... |
Kosmak sorun degl 3 bin metrede kosarm..Sadece nasıl basvurcagmı bılmıorm anlıomsn..Genede Ilgınz ıcın cok tesk ederm sagolun..
|
hangı unıversıtelerde gırceksen gıtıp gircegin unvrst den formları alıp doldur bankaya paranı yatır yeterr ??? |
sagol cok teesk. ederm ıyı gunler dılerm
|
s.a hocam ben konyayı düşünüyorum ama sınav içeriği hakkında bir bilgim yok öss puanım 220 yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler
|
Branşla öğrenci alan yerleride deneyebilirsin.Mesela samsun omü de futbol branşından girebilirsin.Allah yardımcın olsun. |
Cok sagolun ben hallettm tesk. ederm
|
bnmde ham puanım 204 baskebolda 2 sene önce lısanslı olarak bı klupte oynadım ztn suanda beyso için hazırlanıyorum sansım ne kadar???
|
204 normal bir puan herkesinki kadar seninde şansın var sporculuğun ve gayretin belirlicek durumunu herkesden ii derece yapmaya çalışacan girmen içn tek yok bu
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:13. |