![]() |
Aksaray da webkerem denince herhalde tanımayan yoktur. Bütün Aksaray BESYO'daki arkadaşlarımı burada görmekten gurur duyarım.
Saygılarımla Edited by: webmaster |
webkerem sen misin :) tanıdım vala selamlar kardeŞ
|
adım eren seninle okulda tanısmıstık ama fazla bi muhabbetimiz olmamıstı.2003 mezunusun sen sanırım gültekin sabanların devresi degilmi |
bikac gün önce yakaladım internetten. güzel olmus begendim tabi sen bilirsin bu işleri
|
hayırlı olsun kerem.
|
MERHABA.ELİNİZE SAĞLIK ÇOK GÜZEL BİR SİTE OLMUŞ.
|
selam arkadaşlar ben de 2004 mezunuyum.site gercekten güzel olmuş dilerim tüm arkadaşlar gelir ve yad ederiz eski günleri.tekrar selam.
|
selam arkadaşlar ben Emrah AKGÜL 2005 mezunuyum Şuanda Bilecik ili yenipazar ilçesinde öğretmenlik yapmaktayım. Kerem hoca site gerçektende güzel olmuş nedeolsa eniştemiz sayılırsın. aksaray besyoluları burda görmek çok güzel
|
S.A.arkadaşlar ben isa yüksel antalya gazipaşa. 2004 mezunuyum k.maraş elbistanda çalışıyorum. webkeremi kutluyorum bu mükemmel çalışmsından dolayı.inşallah güzelliklere vesile olacağına inanıyorum.tekrar yeniden arkadaşlıklara..... |
isa s.a kardeşim nasılsın?demek maraştasın.ben de van bahcesaraydayım.kendine iyi bak kardeş.görüşmek ümidiyle.
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:23. |