![]() |
evet hocam kpss tarihinin en zor soruları çıkmış bu sene...
|
eğitim bilimleri sorularını nereden buldular merak ediyorum
|
MATEMATİK 1) - a kare + b kare = 13 cevap 2) - Portakal ağaçlı soru 73 3) - 8800 olan soru 94 ün karesiyle başlayan şık 4) - semihli soru 8 küçik x den oda küçük 16 5) - permütasyon sorusu 6720 6) - Grafikte memur 135 derece 7) - Grafikte en az 7 kişi inmeli 8) - Çocuk sayısı 24 9) - Bilyeli soru 60 10 - Erkeklerin kızlara oranı sorusu 20 11 - Gömlekli sorunun cevabı 60 12 - geometride alan sorusu 24 13 - çemberde yarı çap 10 14 - sinema biletli soru 70 15 - Alan sorusu 3/5 > Türkçe Noktalama işareti sorusu ; olmalı virgül diyenler özneden sonra virgül kullanılması gerektiğini göz ardı ediyor. Zarf sorusu vardı: nasıl yapıldığına dair diye bir şey: ağır ağır olacak Anlam bilgisi: yalın kat derinliği olmayan olmalı Paragraf: anlatımın akışını bozan: tabi derslerini çalışmayan çocuklar da vardı olmalı > EĞİTİM BİLİMLERİ: Bir öğretmenin tüm öğrencilere 5 puan vermesi sabit ve sistematik hata olmalı |
güncel
|
kenan hocam, nasıl geçti sınav? seneye meslektaş olarak burada olacakmısınız? ((dilerim burada olursunuz.. sizi çok çalıştıracağız daa...) http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...ys/smiley4.gif
|
arkadaşlar nasıl aryıp bulmuşlar bu soruları .bana çok zor geldi iyi geçti diyen varmı
|
Hatice hocam gk.gy 90 egitim 78. valla ne olacagını, kac puan alacagımı atanıp atanamayacagımı bilmiyorum yinede hayırlısı olsun HATİCE hocam önümdeki su kpss engeli kalksın sitemize daha cok hizmet edecegiz su kpss elimizi kolumuzu baglıyor vallane diyeyim
|
Kenan hocam, kesin kazanacaksınız. inşallah atamanızın olacağı okul ve il de gönlünüze göre olur.
|
teşekür ederim HATİCE HOCAM hayırlısı olsun yinede
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:38. |