![]() |
http://www.voleybol.org.tr/sistem/re...berler/405.jpg
1000 Okula Voleybol Antrenman - Müsabaka Seti > Voleybol Federasyonundan Dünyada Bir İlk > 1000 Okula Voleybol Antrenman - Müsabaka Seti > > Kuruluşunun 50. Yılını kutlayan Türkiye Voleybol Federasyonu, Lig Sponsoru Aroma ile dev bir projeye imza atıyor: “1000 Okulda Voleybol” Aroma ortaklığında hayata geçirilecek projeye göre Türkiye’nin dört bir yanındaki 1000 okula; her okul için ayrı ayrı olmak üzere boyu ayarlanabilir 2 direk, fişeklik, koruma, çelik telli file ve 3 toptan oluşan bir antrenman-müsabaka seti armağan edilecek. Dünyada bu kapasitede ilk kez uygulanacak proje ile çocuklarımızın voleybolla tanışmalarının sağlanması, voleybolun okullarda yaygınlaşması, gelecekte ulusal takımlarda oynayacak genç yeteneklerin ortaya çıkarılması hedefleniyor. Projenin lansmanın Milli Eğitim Bakanı Sayın Doç. Dr. Hüseyin ÇELİK, Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Sayın Murat BAŞESGİOĞLU, Gençlik ve Spor Genel Müdürü Sayın Mehmet ATALAY, Aroma Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Metin DURUK, Aroma Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü Sayın Mahmut Atom DURUK ve Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Sayın Erol Ünal KARABIYIK’ın katılımları ile yapılması planlanıyor. Tarih: 10 Haziran Yer: Ankara Hilton Otel Saat: 10:30 Türkiye Voleybol Federasyonu |
Geleceğe yatırım bu olmalı, gençlere tanınan bu amkan bizleri ileride inanıyorum ki çok mutlu edecektir.Teşekkür ederim hocam.
|
çok güzel bir çalışma umarım gerçekten ihtiyacı olan okullara verilir...
|
Çocuklarımıza sporu yaşatmak ve sevdirmek adına örnek bir davranış.Umut ederim ki, bu tip faaliyetler artarak devam etsin.
|
hani bize
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:54. |