![]() |
Arkadaşlar bana gelen bir maili sizinle paylaşmak istedim benim için önemli arabası olan herkes içinde önemli. Son zamanlarda özellikle benzine küçük küçük zamlar gelmektadir asıl büyük zamın yakın bir zamanda gelerek benzinin litresinin 4.20 ytl olacağı söyleniyor.Fransada benzin fiyatı 2.45 ytl. Mailde şöyle bir teklif varpetrol şirketlerinin en büyüğü TOTAL ve ŞHELL.Arabası olan arkadaşlar lütfen bu iki firmadan benzin almayalım.Başka yerlerden alalım. Bu sayede iki firma fiyatları düşürmek zorunda kalacaktır.
Bence denemesinde fayda var. Bu mesajı sitedeki arkadaşlar mail yoluyla çevresindeki herkese iletirse daha büyük kitlelere ulaşmış olacak. . Haberlerde izlemişinizdir yada okumuşunuzdur maliye bakanıda 2005 yılından buyana benzinden alınan ÖTV nin aynı olduğunu ÖTV oranını değiştireceklerini söyledi. Buda demek oluyorki 2008 yılı içinde benzinin litresi 5YTL ye yakın olacak. Herkesi duyarlı olmaya davet ediyorum. Şimdiden herkese teşekkür ederim. |
Valla pek şaşırmadım desem yalan olmaz sevgili hocam,,, Ama bu düzenin düzelmesi yakındır hocam, çünkü çaktırmadan halkımız sömürüloyrdu ve maalesef ki kimse bunun farkına varmıyordu... ama artık herşeyin bir sonu olduğu gibi bunun da olacaktır... Güzel günler yakında...:))
|
bende pek şarmadım nedense..sadece benzin değlki şöyle bir baksak herşeyde bu durum mevcut... bilgiler ve duyarlılığınız için teşekürler sevgili hocam |
sağolun hocam. TOTAL ve ŞHELL .....ok. toplum olarak bilinçli davranmaz isek, bizi daha zor günler bekliyor. :((
|
bende duyarlı davranan herkese teşekkür ediyorum. Benzine gelecek zam herşeyi etkileyecektir. Benzin zammının üstüne nakliye bahane edilerek bir çok şeye zam gelecektir. Biz duyarlı vatandaşlar olarak elimizden geleni yapıp sonucu beklemekten başka çaremiz yok.
herkese saygılar..... |
aslında ne kadar acı olup biteni seyretmek ve çaresizce beklemek....bu ülkenin kaderi bu heralde.kim nereye sürüklerse biz oraya gidiyoruz.bunun artık bi sonu olmalı,yakında halk aldığı bir parça ekmeği bile alamıyacak duruma gelicek... TOTAL ve ŞHELL ......bir yerden başlamak gerekirse bunu dikkate almalıyız.tşk hocam |
hayırlısı olsun arkadaşlar, Allah sonumuzu hayır etsin, bakalım nereye kadar böyle devam edecekler, elbet birileri buna dur diyecek......
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:44. |