![]() |
<a href="http://www.bedenegitimi.gen.tr/upload/w1l3d4/paspas/PERFORMANSODEVI45678.zip"
</A> Dosyayı indirmek için tıklayınız... |
ben gönderilen konuları açamıyorum geçersiz menü işleci... diyor neden ki...bu konuda ne yapabilirim
|
sayın hocam öncelikle bu sorun sisteminizle alakalı olabilir sunucunuz firefox yada opera ise aynı anda bir kaç sunucu çalıştığı için hata vermiş olabilir. linkin üzerine gelip sağ tuşa basıp farklı kaydet derseniz bilgisayara indirmiş olursunuz. Eğer indirme işlemini flash yada diğer download programlarıyla yapıyorsanız bunlarda hata vermiş olabilir. son olarak da sisteminiz xp ise zip dosyalarını otomatik açacaktır. Fakat bu özellik kaldırılmış olabilir. yada winrar programı yükleminiz lazım. Eğer indiremediğiniz başka dosyalar var ise bana bir mail atarsanız size
göndrebilirim. Çalışmalarınız başarılar dilerim. www.bedenegitimi.gen.tr yönetimi |
teşekküler
|
|
koordinasyon hareketi veKomando dansı nedir hocam?
|
sayın hocam koordinasyonhareketi birleştirilmiş hareket serileri diyebiliriz komanda dansı is eller ensede ayakların öne geriye makas hareketi yaparak eğilmek diyebiliriz
|
MERHABA ARKADAŞLAR.KOORDİNASYON HAREKETİ:karekete başlamadan hazır ol duruşuna geçiyoruz.1.eller ve kollar yanlara aynı anda açılıyor.2.eller ve kollar ayn ı anda toplanyor.3.ayaklar yan açılırken eller yukarda alkış yapıyor aynı anda.4.eller ve kollar toplanıyor.bu kadar.çok zevkli bir hareket.öncelri biraz zorlanıyor insan ve o zorluk hareketi cazip hale getiriyor.iyi çalışmalar.
komando dansı arkadaşın anlattığı gibi. |
teşekkürler aslında sürekli yaptırdığımız hareketmiş. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:00. |