![]() |
arkadaşlar ben zonguldaktayım ve eş bölge olarak bursa yazdım harmancık ve orhanelindeki okulları puanım 40 ama pek umudum yok paylaşmak istedim şimdiden herkesin hakkında hayırlısı ne ise o olsun saygılar
|
mrb hocam inşalh olmuştur ama merak ettim çıktı mı? bende bu mayıs istemeyi düşünüyorum puanım 55 olur mu acaba?
|
hocam bende merak ettm bursa oldumu yazarsanz sevinirim :) benim bumayısta 2.5 sene olacak bende düşünüyorm puanm 50 |
yok hacam olmadı en az 70 olanlar atandı benim olmadı inş. sizin olur
|
arkadaşlar ben ve eşim büyükorhandan ayrıldık.benim ayrıldığım okula görevlendirme ile bir arkadaşımız gelmiş.yapılacakilk atama da 2 merkez okul boş olabilir.bursa ya uzak ama şirin güzel bir küçücük bir ilçe.
|
inşlh hocam dediğiniz yer olur,okadar uzaklık farketmez erzurum kadar olamaz :) ama umarım puanlarımız yeter.Allah hakkımızda hayırlısını wersin...
|
sahip hocamüzüldm:( belki zeliha hocmla bana kısmet olur amabu mayıstada 70 altına düşmezse bizimde zor gözüküo...hakkımzda en hayrlısıneyse o olsun diyelim...
zeliha hocam ekimde sözleşmeli ataması olcak die bi söylenti var eğer bu atamada büyükorhandaki 2 mrkz okula yerleşen olmazsa tabi bunun şubatıda var.....kısmetse sizinle mayısta yazarz:) |
umarım ya çok istiyorum burdan kurtulmayı.artık bursa olmasa da eskişehir kütahya yazacam.ama şansım ne bilemiyorum :(
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:02. |