![]() |
ARKADAŞLAR BU SİTEDE EMİNİM BİRÇOĞUMUZ BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİ YADA SPOR SEVDALISI İNSANLAR. BEN ŞU AN İL İÇİ TAYİN İSTEDİM VE KARA KARA DÜŞÜNEREK BEKLİYORUM.ACABA BENİM YAZDIĞIM OKULLARI YAZAN YADA BENDEN PUAN ÜSTÜNLÜĞÜ OLAN KİŞİLER VAR MI DİYE SIRALARDA AÇIKLANMAK ÜZERE .EĞER BİLSEYDİM BELKİ O OKULLARI YAZMAZDIM. TABİ HERKESİ BİLMEK MÜMKÜN DEİL AMA BURAYA UĞRAYANHER İLDEN BİR ÇOK BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİ VAR. EN AZINDAN BİR FORM SAYFASI OLSA ORDA HERKES YAZABİLECEĞİ OKULLARI YADA DÜŞÜNDÜĞÜ YERLERİ DİLE GETİRSE TABİ KARŞILIKLI GÜVEN GEREKTİREN BİR ŞEY . TABİ ÇOK ŞEFFAF OLUR MU BİLMEM AMA BENBUNA İHTİYAÇ DUYDUM. İL DIŞI TAYİNLERDE DE AYNI DURUM GEÇERLİ. BİRDE ARTIKOKUL SAYILARISEÇME(İL İÇİ 5 OKULDU) GİDEREK AZALİYOR.BEN SİZLERİNDE FİKİRLERİNİ ALMAK İSTEDİM. SİTEDE BOLE BİR FORM SAYFASI GÖRMEDİM VARSA LÜTFEN BİLGİ VERİN. ÇÜNKÜ İL DIŞI TAYİNLERDE DE BİLGİ ALIŞ VERİŞİ YAPMAK İSTERİM.BOLE BİR SEY UYGUN DEİLSEDE LUTFEN BİLGİ VERİN.
|
bence güzel fikir... belki seneye bende tayin isteyebilirim ve başkalarıda böyle bişeye ihtiyaç duyabilir.... neden olmasın...
|
tercih dışı atanınca bir çok arkadaş ne demek istedimi daha ii anlıyacak daha duyarlı olacak bu konuda. fakat site yönetiminden bi cevap gelmedi ilginç...
|
hocam haklısınız tayin konusu hepimizin sıkıntı yaşadığı bir konu.bu konuda yardımlaşırsak çok iyi olur...
|
Busene il dışı tayin isteyecek (beden eğitimi öğretmeni)arkadaşlar kaç puanla nereleri istediğini yazarsa sevinirim.Biliyosunuz geçen sene acayip bir atama oldu 50-60 puanla 1.bölgelere gittiler,seçim dalgası birilerini sahile çıkardı.Ama şimdi bu bi hayal.Biz doğuda çürüycez valla. Yorumlarınızı bekliyorum.teşekkürler. |
Body arkadaşım foruma böyle bi konu açarak çok iy bir başlangıç yapmışsın.Ama il dışı tercihte bulunacak arkadaşlar bu forum sayfasını tıklamıyo olsa gerek.Dürüstçe bilgi paylaşımına ihtiyacımız var.Pazartesiil dışı atama klavuzu çıkar bi an önce acele etmeliyiz.Bu arada siz de biliyosunuzdur ki bu sene atamalarda saçma sapan bi durum sözkonusu.il içinde tercih edilen yerler il dışına açık olarak gösterilmeyecek.O okulda açık olsa da biz oraları tercih edemiycez.Nerdeyse bütün okullar il içinde açık gösterilmişti peki bize ne kalıyo. |
Hadi arkadaşlar nerdesiniz?
|
ben bartın da 10 senedir görev yapıyorum.il içi sağlık meslek lisesi istedim 1. sıradayım. il dıçı ankara istiyorum 2 senedir puan 104 fakat çıkmıyo.bu sene tekrar deneyeceğim.umarım herşey gönlümüze göre olur
|
Puanım 73 urfaya istiycem
|
BENİM PUANIM 69 İL DIŞI MERSİNİ İSTİCEM OLMIYACAK AMA CANIM SAĞ OLSUN
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:16. |