![]() |
arkadaşlarbeden eğitimi öğretmenlerinin kılık kıyafeti konusunda yardım istiyorum,beden eğitimi dersleri dışında ,eşofmanlarımızla milli eğitim müdürünün,kaymakamamın,valinin...kaşılarına çıkabilirmiyiz.çünkü bu konuda küçük bir olay başımdan geçti.ilçe milli eğitim müd.karşısına eşofmanlarımla gittiğimde bu şekilde bir daha gelmemi istedi.bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
|
Ergün hocam, bence resmi dairelere mümkün olduğunca resmi kıyafetle gidin, çünkü kimse anlayamıyor bizi, milli eğitim müdürleri de herkesin içinde bozuyorlar. yani mümkünse ders dışında, eğer resmi bir işiniz, toplantınız varsa mutlaka resmi elbise giyinin...
selamlar... |
Hocam,beden eğitimcinin resmi kıyafeti eşofmandır ama makama (milli eğitim müdürünün,kaymakamamın,valinin...)gidildiğinde resmi olmak zorundadır.Yönetmelikte de böyle yazar zaten.Şube müdürleri bunu pek problem yapmaz ama m.müdür vs.giderken de bi zahmet eşofmanlarınızı değiştirin.Ben bi kere m.e müd.yrd makamına gittiğimde eşofmanları değiştirme zamanım olmamıştıve görüşmek de zorundaydım ama içeri girer girmez kıyafetimden dolayı mazeretimi söyleyerek söze başladım ki fırça yemiyeyim tabi kendisi de tabi hocam problem değil dedi.Ama unutmayın prosedür gereği yasaktır.Ya hocam bi de ben bizim beden eğitimcilerin eşofmanı sivil hayatlarında bile giydiklerini görüyorum.Hafta sonları bile eşofmanla çarşı pazar geziyolar.Çok abartılıyo.
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:38. |