![]() |
Değerli üyelerimiz yukarıdaki ankette en başarılı seçilen teknik direktörle sitemizde röportaj yapacağız. Sizlerin oylarıyla belirleneceği bu ankette hepinizin katılmasınız istiyoruz.
Kerem BALYEMEZ www.bedenegitimi.gen.tr yönetimi |
abi nerde olacak röportaj bende geleyim olur mu :)
|
bence de Bülent UYGUN ama, Tolunay ı da unutmamak gerek diye düşünüyorum
|
ben neden bu ankete oy veremiyorum ya
|
1 kere kullandın canım sende her seferinde oy kullanmakmı istiyorsun :D
|
arkadaşlar tabikide ertuğrul sağlam konuşmayın konuştukça batıyosunuz
[img]smileys/smiley32.gif[/img] [img]smileys/smiley32.gif[/img] |
hem çarşı koymuşun hemde bülent diyon
|
arkdaşlar muhakkak bu sezonun en iyi teknik adamı bülnet uygun. sivaslıyım diye söylemiyorum. bakın mütevazi bütçesine rağmen oyuncuların bu kadar hırslı oluşu ve her maçının izleyen açısından zevk verdiği bu takımı bu şekilde oynatan muhakak teknik adamıdır. kendisine çok teşekkür ediyorum ileriki yıllarda aynı başarıları kendisinden bekliyoruz. teşekürler bülent uygun teşekkürler sivasspor...
|
biz beden eğitimi öğretmeniyiz sporu sadece futbolla sınırlama yapmamız yanlış olur diğer branşlarda daha başarılı olan antrenörler var eksik bir anket çalışması.
|
Burak hocam biz bu konuyu sadece futbol branşı için açmıştık, tabiki diğer branşlarda çok başarılı teknik direktörler var, kısmet olursa diğer branşlar içinde anket açabiliriz. Özellikle bu anketi açmamdaki sebep bu sene Futbolda Türk antrenörlerin daha başarılı bence. bu sebepten dolayı bu konuyu açtım.
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:42. |