![]() |
Üniversitelerimizin Spor akademilerinin herhangi bir bölümünden mezun olmuş, Salon sporlarında ve step aerobikbranşlarındadeneyimli bay ve bayan istanbul'da ikamet eden arkadaşlar için iş imkanı sunuyoruz. Çalışma zamanları hafta içi pazartesi-çarşamba-cuma 17:00-22:00 arası, cumartesi-pazar 09:00-17:00 arası ilgilenen arkadaşlar cv'lerini okulsalonlari@gmail.com adresine göndermeleri rica olunur. |
bilgiiçin teşekkürler okuyor olmasam ben bile gelirdim inşallah besyolu arkadaşlarımıza yararlı olur
|
Mezun arkadaşlarımızın kendilerini geliştirme konusunda çok güzel bir iş imkanı olarak düşünüyorum, çalışmak isteyenlere mutlaka yararlı olur. |
ankaradayım ama ben istanbulda olsaydım basvurudum gercı okuyorum halen ama neyse:) tşkler yinede
|
Anladığım kadarıyla bu siteyi sadece öğrenciler ve çalışan arkadaşlar kullanıyor şuana kadar bir başvuru olmaması şaşırtıcı....http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...ys/smiley5.gif |
öylede hocam birdegiremeyenler var siteye şimdilik siz biraz daha bekleyin en kısa zaman biz de tanıdıklarımıza haber vererek size ulaşmaya çalışırız hocam
|
hocam ben daha once calısmadım bu alanda bı yerden baslayabılırm ve bu alanlada ılgılenıyorum acılacak bır kurs beklıyorum ıstanbulda belge almak ıcın .nasıl ırtıbata gecebılırız telf ?
|
hocam ben henüz öğrenciyim ama step aerobik sertifikam var sizinle çalışamazmıyım acaba???...
|
CV'nizi belirtilen mail adresine gönderin değerlendirelim...
|
yaptık bakalım hayırlısı..
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:30. |