![]() |
Çizgilerin Oyunla Dansı
Hocamızbu konuyu güncelleyeceğini bize bildirdi ve bir çok sitede hocamızın projesine sahip çıkıldığını söyledi. bizim sitede ismi ile yayınlandığını görünce bize teşekkür etti ve ilk kez bir sitede projeme sahip çıkılmadığını ve kendisinin adının geçtiğini söyledi.Buda bizi mutlu etti.O yüzden son güncellenmiş hali sadece sitemizde yayınlanacaktır çok yakında. Not: bu döküman telif hakkı korunduğundan bu projenin hiç bir yerde kaynak olarak gösterilmesi, izinsiz yayınlanması yasaktır. Projeyi hazırlayan: Tütem TALUKAN Hocamıza çok teşekkür ediyorum. |
çok güzel ve ilginç, emeğinize sağlık tşkler..
|
eğer okulumun bahçesine çizebilirsem öğrencilerime çok çok yaralı olacağına inanıyorum tşkler
|
çok teşekkürler...
|
teşekkür ederim
|
arkadaşlar boyaları hemen aldırtıyorum hemen başlayacam, çok güzel olacak eminimhttp://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...s/smiley17.gif
|
çok güzel çalışma. teşekkürler.
|
Hocam ellerinize sağlık çok güzel bir çalışma, ama bu güzel zemini bulmak da o kadar kolay olmuyor...:))
|
eeeee, Ahmet hocam, bundan sonraki okulunuzda böyle zemin bulabilirsiniz, ama bol yeşillikli çim saha belki hayaliniz olur :)) şimdilik tadını çıkartın.
|
="O" v:shape="_x0000_s1026"> mso-line-spacing: '80 20 0'; mso-char-wrap: 1; mso-kinsoku-overflow: 1"> Hazırlayan ve Sunan: TÜTEM TALUKAN mso-line-spacing: '80 20 0'; mso-char-wrap: 1; mso-kinsoku-overflow: 1"> Formatör Bed.Eğt.Öğrt mso-line-spacing: '80 20 0'; mso-char-wrap: 1; mso-kinsoku-overflow: 1"> mso-line-spacing: '80 20 0'; mso-char-wrap: 1; mso-kinsoku-overflow: 1">Tekrarlamak istiyorum, harika bir çalışma, ben daha basitlerini çizmiştim, bunlardan da çizeceğim.. Teşekkürler. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:25. |