![]() |
23 nisanda kullanacağımız,
I. Kademe Kız Grubu Parasut Hareketi Videosu 3 müzik 12 dakika Müzikleri indirmek için tıklayınız... GAZİANTEP 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI İLE 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANME VE GENÇLİK SPOR BAYRAMI TÖRENLERİ TEKNİK KOMİTESİ 1- Fikret ÇUBUKÇU (Tören Komutanı – Beden Eğitimi Öğretmeni) 2- Apdi SÖNMEZ (Tören Komutanı Yardımcısı – Beden Eğitimi Öğretmeni) 3- Ahmet BEHLÜL (Tören Komutanı Yardımcısı – Beden Eğitimi Öğretmeni) 4- Ömer Faruk ŞİRAN (Tören Komutanı Yardımcısı – Beden Eğitimi Öğretmeni) 5- Mehmet KARA (Teknik Komite Üyesi – Beden Eğitimi Öğretmeni) 6- Mehmet Ali ŞAŞKIN (Teknik Komite Üyesi – Beden Eğitimi Öğretmeni) 7- Teoman KIZILTEPE (Teknik Komite Üyesi – Beden Eğitimi Öğretmeni) 8- Özlem YÜCETAŞ (Teknik Komite Üyesi – Beden Eğitimi Öğretmeni) 9- Songül ENGİN (Teknik Komite Üyesi – Beden Eğitimi Öğretmeni) 10- Seçil ÖZGÜL (Teknik Komite Üyesi – Beden Eğitimi Öğretmeni) 11. Selma ÇAKIR (Teknik Komite Üyesi – Beden Eğitimi Öğretmeni) 12. Serap ÖZBAŞ (Teknik Komite Üyesi – Halk Oyunları Öğretmeni) 13. Yasemin EYİKOÇ (Teknik Komite Üyesi – Halk Oyunları Öğretmeni) 14. Aşkın ADIGÜZEL (Teknik Komite Üyesi – Resim Eğitimi Öğretmeni) 15- Emin DEMİREZ (Teknik Komite Üyesi – Müzik Öğretmeni) 16- Ziya ÇOŞKUN (Teknik Komite Üyesi – Müzik Öğretmeni) 17- Ozan Emre EMRAĞ (Teknik Komite Üyesi – Edebiyat Öğretmeni) 18- Bülent ÖZER (Teknik Komite Üyesi – Tarih Öğretmeni) Bizlere bu eşsiz çalışmayı sunan değerli arkadaşlarıma çok teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim. |
Teşekkürler hocam, emeklerinize sağlık. |
tşkler hocam...
|
Teşekkür ederim hocam,ellerinize sağlık.
|
Çok güzel olmuş hazırlayan ve gönderen arkadaşların eline yüreğine sağlık.
|
güzel olmuş hazırlayanlar arkadaşlarınellerine sağlık...
|
kerem hocam teşekkürler
|
hocalarıma çok teşekkürler ellerine sağlık gerçekten çok güzel bir çalışma yapmışlar hepsinden allah razı olsun
|
emeklerinize ve ellerinize sağlık. paylaşım budur işte. ama keşke indirebilseydim. yada nasıl indirildiğini bilmiyorum. yardımcı olur musunuz
|
hemen indire tıkladığımda media player açılıyor hocam. beceremedim sanırım :D
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:29. |