![]() |
Beden Eğitimi Öğretmeninin Okul ve Öğrenci Sağlığı
http://www.bedenegitimi.gen.tr/indir.gif Not: Dosyayı açabilmeniz için bilgisayarınızda adobe reader programının yüklü olması lazım. Adobe Reader İndirmek için tıklayınız... |
gerçekten çok önemli bir konu ve bizlere çok iş düşüyor.
not: binali beyin dosyalarını açtığım zaman geri dönemiyorum, hata raporu verip siteden komple çıkarak kapatıyorum. Sorun dosyalardamı? |
tşkler
|
Alıntı:
|
bu tür dosyaları açtıktan sonra kapatmak için sağ (x) tıkladığımda siteden komple çıkıyorum. programı sonlandır , hata raporu gönder uyarısı çıkıyor. Şuan tekrar denedim ve 3 kez aynı durum yaşandı( 3 kez siteye tekrar girdim) , bu tarz tüm dosyalarda aynı sorunu yaşıyorum. neden olduğunu soruyorum. sizler de aynı sorun olmuyor mu?
NOT.: dosyayı açmada sorun yok, kapatıp foruma dönemiyorum. sizden kaynaklanmıyor sorun, bu tip dosyalarda sorun yaşıyorum. |
hat64 dost'um..
Şimdiye kadar benim Pc'de siteden indirdiğim tüm bilgilerde böyle bir aksama olmadı.Gerçekten güzel gözlem bunu Pc bilgi yönetmeni açıklayabilir. |
siz şimdi üstteki dosyayı açıp, okuyup herhangi bir sorunla karşılaşmadan foruıma geri dönebiliyorsunuz , öylemi ? Arkadaşlar sorun yaşayan varmı?
|
teşekkürler.
|
evet bu dosya binali bey. teşekkür ederim.
|
Hatice hocam, ben yeni gördüm ve açtım, herhangi bir sorun vermedi... siz de bir daha deneyin... çünkü bazen hakikaten böyle sorunlar çıkıyor...
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:58. |