![]() |
arkadaşlar selam basketbol grup birinciliği için sinopa
gidicem sinopla ilgili bilgisi olan varsa sevinirim kalacak yer olarak nereyi tavsiye edersiniz. Minik kız basketbol takımı teşekkürler |
Sevgili arkadaşım..
Siz yarışma tarihini vermememişsiniz.Yarışma ne zaman onu belirtirseniz seviniriz. |
dostum 08 - 12 nisan 2008 tarihlerinde
|
kuralar ayın 7. sinde çekilir herhalde
saat kaçta olur bilgisi olan vaarmı |
2007--2008 YILI FAALİYET KİTAPÇIĞI 2007-2008 Öğretim Yılı İlköğretim Kurumları ve Ortaöğretim Kurumları Spor Yarışmaları Programı Bakanlık Makamının 10.09.2007 tarihli ve 353 sayılı onayı ile uygulamaya konulmuştur. = o ns = /> 34-A-Organizasyon Toplantıları : = o ns = /> a) Yarışmaların idari, mali ve teknik toplantıları; yarışmalardan bir gün önce saat = st1 ns = :schemas-microsoft-com:office:smarttags" /><ST1:METRICCoNVERTER ProductID="17.00’"> 17.00’ </ST1:METRICCoNVERTER> de (Satranç ve Eskrim hariç) yarışmaların yapılacağı İlde Valilikçe uygun görülen salonda yapılacaktır. Sayın Selçuk hocam, takımınıza grup karşılaşmalarında başarılar dilerim. http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...ys/smiley1.gif |
teşekkürler hocam
|
sinoplu yokmu arkadaşlar
|
xc
|
merhaba arkadaşım.sinop luyum fakat rize de çalışıyorum.milli eğitim şube müdürü mustafaçelik,kendisi beden eğitimi öğretmeni.sinop milli eğitimin sitesinden ulaşırsan sana yardımcı olur.ayrıca il koordinatörü sezer ünaldı ya ulaşırsano da sana yardımcı olacaktır.
sinop çok güzeldir,hamsilos koyunu,ceza evini,adanın etrafını görmeden zonguldak a dönmeyin.BAŞARILAR DİLİYORUM |
hocam verdiğiniz bilgiler ve gösterdiğiniz alaka için teşekkürler
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:55. |