![]() |
Arkdaşlar bildiğiniz üzere M.E.B.'na bağlı çalışan Özel Eğitim Merkezlerinde Beden Eğt. Öğretmenleri Fizyoterapist Yardımcısı olarak çalışmaktalar. Şu anda alınan ücret bir fizyoterapistin aldığı ücretin sadece 1/5'i. Bu ücretin artması ve bu kurumlarda ihtiyacın çoğalması şu anda mecliste bekleyen ince bir tasarının ucunda. Beden Eğt. Öğretmenlerininde seanslara imza yetkisi verilmesi hakkında.
Bu konuaslında hükümetin lehinde çok büyük bir artı ve üzerinden kalkıcak çok büyük bir yük olacaktır. Şimdi birlik olalım ve aşşağıdaki e-mail adreslerine konu hakkında mesaj gönderelim. Hadi arkadaşlar atacağımız her bir mesaj küçük bir kartopundan oluşacak bir çığa dönüşecektir. Sadecekendinizle kalmayın ve bütünatama bekleyen beklemeyen arkadaşlarınıza iletin. Konu ile ilgili ayrıntılı bilgi almakisterseniz sorunelimden geldiği kadar yanıtlamaya çalışırım. e-mail atıcağınız adresler aşağıdadır : remzikaya@meb.gov.tr, huseyincelik@meb.gov.tr, rkaya@meb.gov.tr SAYGILAR |
ozgur kacar sızınle tanısmak ısterım. ben mustafa pırınc denızlıde beden egıtımı ogretmenıyım. 05059255700 numaram bana ulasıp bu konu hakkında bılgılendırırsenız sevınırım ben bı otelın saglık merkezını calıstrıyorum. ve bu konulara ılgılıyım
|
tşkler hocam ilginizi içiçn ben hergün mail atacağım bu konuyla ilgili
|
Alıntı:
|
Umarım gereken neyse yapılır..... Her ne kadar MEB'e güvenemesemde!!!!
|
Bencede çok güzel bir düşünce, özellikle boşta bekleyen beden eğitimi öğretmen arkadaşlarımız için çok faydalı olacağını düşündüğüm bir konu. Herkes taşın altına elini koyması lazım. BEnim atmam çıktı banane demeyelim.
|
İlginize şimdiden teşekkürler bu konu tamamlanırsa MEB tarafından binlerce beden eğt. öğrt.ve antrenorluk mezunu arkadaşlar için istihdam alanı olur.
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:19. |