![]() |
Arkadaşlar ben marmara üniversitesi beden eğitimi ve spor yüksek okulunda ANTRENÖRLÜK bölümünde okuyorum. 1. kademe antenörlük kurslarına katıla bilirmiyim sorun olurmu ? LÜTFEN YARDIM
|
tabiki katılabilirsin arkadaşım sorun olmaz başarılar [img]smileys/smiley10.gif[/img]
|
1. kademe antrenörlük kurslarına katılım şartlarında.( EN AZ LİSE VE DENGİ OKUL MEZUNU) şartı aranır. Dolayısıyle katılabilirsiniz. Antrenörlük bölümü öğrencisi olmanız zaten büyük bir avantajınız. :))) AŞAĞIDA İSTENEN BELGELERİN, BİR DOSYA HALİNDE KURS YERİNDEKİ FEDERASYON GÖREVLİSİNE ELDEN TESLİM EDİLMESİ GEREKMEKTEDİR. HAZIRLANACAK BELGELER; A) 4 ADET VESİKALIK FOTOĞRAF ( SAKALSIZ VE KRAVATLI ). B) SAĞLIK RAPORU ( HÜKÜMET TABİPLİĞİNDEN VEYA SAĞLIK OCAKLARINDAN - ASLI ). C) SAVCILIK İYİ HAL KAĞIDI (ASLI). D) DİPLOMA SURETİ NOTER TASTİKLİ ( EN AZ LİSE VE DENGİ OKULU MEZUNU OLMAK). E) GENÇLİK VE SPOR MÜDÜRLÜĞÜNDEN CEZALARI OLMADIĞINA DAİR YAZI. F) NUFÜS CÜZDANI SURETİ ( RESİMLİ). G) MİLLİ SPORCU OLANLAR MİLLİLİK BELGESİ GETİRECEKLERDİR ( VARSA ). |
tşkler hocalarım
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:53. |