![]() |
Merhaba arkadaşlar ben Van'ın Başkale ilçesi Fatih İ.Ö.O. nda beden eğitimi ve spor öğretmeni olarak görev yapmaktayım bulunduğum ilçenin ve okulun şartları gerçekten çok kötü kendi imkanlarımla bazı malzemeler aldım fakat yeterli olmuyor site de böyle bi bölümü görünce bi şansımı deneyim dedim yardımda bulunabilecek arkadaşlarımın irtibata geçmesini rica ediyorum teşekkürler
|
hocam neye ihtiyanız var ben senye bando takımını değiştiricem 10 adet küçük kırmızı bando ya ihtiyacın olurmu?
|
hacam neye ihtiyaciniz var.yardim etmeye çalışalim
|
arkadaşlar benimde bando kıyafetine ihtiyacım var bir köy ilköğretim okulu için kullunılmayan ve terk ettiğiniz malzemelri değerlendirebilrim. okulum bunu kurşılayack güçte değil...
ilginize teşekkür ederim. iletişim için: suleture@gmail.com |
merhaba elimde okulum ismi yazılı eşpfman takımlarvar belki işinize yarayabillir yenimalzeme aldığımda isteyen arkadaşlara gönderebilirim
|
hocam hiç farketmiyor inan her spor malzemesine ihtiyaç var.(m.kemal.i.ö.o hilvan/ş.urfa)
|
sevgili meslektaşlarım bende Van 'ın Muradiye ilçesinin Ünseli köyündeyim. Yeni atandım.cimnastik minderine ve futbol , voleybol ,basketbol topuna ihtiyaç var.Öğrenciler sporu seviyor ama malzeme yok.Banada yardımcı olursanız seviniriz... |
selam zeki ne lazım
|
yardımsever arkadaşlarım merhaba. ben ezurumun bir köy okulunda görev yapmaktayım yeni atandım ve okulumda spor malzemesi yok. özellikle voleybol futbol ve basketbol topuna (2. el de olabilir) ihtiyacım var. yardımlarınızı şimdiden allah kabul etsin
|
hocam şırnak uludere andaç köyünde göreve başladım hertürlü mazemeye ihtiyacım var .yardım ederseniz çok sevinirim meb ilgilenmiyor bile
|
| Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:00. |