![]() |
ahmet hocam nerelerdesiniz???? çok mu yoğunsunuz ??? forumda bekleniyorsunuz http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...ys/smiley4.gif
|
Merhaba hocam, geldim, hayırdır inşallah!!!
|
Merhaba Ahmet Hocam, espriyle karışık size bir davet çıkarttım buraya. Ama baktım ki, rekorlar var bu forumda. 15 - Ocak tan bu yana istirahate çekilen bu forum tam 179 cevap ve 3322 okunma ile sitenin rekorunu kırmış.
Bu forum canlanmalı hocam. Arkadaşlarımızın sesi bu forum. ne dersiniz???? |
Sağolun Hatice Hocam, ben de bu durumun farkındayım ama üzülerek belitmeliyim ki sizden başka kimse olumlu (yardım etme anlamında) bir tepki vermedi, Yani demek oluyor ki herkesin yardıma ihtiyacı var... Kimseyi de zorlamak istemiyorum, çünkü yardım edecek birileri olsaydı şimdiye kadar ortaya çıkardı heralde.... Bu arada Hatice hocam; konunu başlığını değiştirirseniz sevinirim... şimdiden duyarlı davranışınız için teşekkür ediyorum... |
kardeş okul kampanyasına hepimizin ihtiyacı var.yardımlarınızı bekliyoruz hocam.
|
Asıl ben teşekkür ederim Ahmet hocam. Tabiiki okullarda eksikler bitmez. Ama bütçemize göre her yıl bir eksiğimizi tamamlama yoluna gidiyoruz. Okul olarak olmasa bile karınca kararınca bir top dahi olsa yardım edecek arkadaşlar olduğunu biliyorum ben.. Yeterki arkadaşlarımızın dikkatini çekebilmeliyiz ve ihtiyacı olan arkadaşların seslerini duyurabilecekleri bir forum olmalı. Bellimi olur hocam bakarsınız holdingler, sanatçılar , sporcular , yurtdışından meslektaşlarımız vs. birileri bir el atar :)) bellimi olur.... bence devammmmmm...... sevineceğiz ve çocuklarımız, öğrencilerimiz, mutlu olacak. = o ns = /> |
Sevgili Hatice Öğretmenim, bu güzel düşüncelerinize katılmamak mümkün değil... Umarım bu kadar mağdur insanımızın sesini duyan birileri olur...
|
Alıntı:
|
arkadaşlar bazı federasyonlar ve gençlik spor dan yardım yapılıyo ben 2 sendır bu şekilde malzeme açıgımı kapatıyom bana ulaşırlarsa arkadaşlar nereye başvurmaları gerekıtıgi ve ne yapılması konusunda yardımcı olabilirim.ayrıca sagduyulu yaklaşım için sitemize tşkrler. addresimi eklersenız haberleşiriz .sportmen-27@hot.......
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:57. |