![]() |
beden eğitimi ve spor dersinin zümresini yaptım ancak spor etkinlikleri dersinin zümresini yapmadım.ayıptır söylemesi sınav falan yapmadığımız için zümre yapılmayacağını sanıyodum.ama sitede dolaşırken spor etkinlikleri zümrelerine rasladım ancak sadece spor etkinliği olarak değil.demekki yapılıyomuş dedimhttp://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...ys/smiley1.gifallahtan 1.dönem müfettiş falan gelmedi.gerçi 3 yıldır gelmedi ya.şimdi işin özü değerli meslektaşlarım bana spor etkinlikleri bir ve ikinci dönem zümresi lazım.elinde olan varsa gönderirse çok makbule geçer.mail adresimsaracadem61@hotmail.com. şimdiden teşekkürler.
|
Sayın hocam ortak derslerin zümresi birlikte yapılabilir. Örneğin sosyal bilgilerle, ink tarihi dersleri. bizimkide ortak bir ders olarak yapılabilir. Yaptığım zümrelerin başına spor etkinlikleri eklerseniz, olur. Ben öyle yaptım, müfettiş olur dedi. Sadece sene başında spor etkinlerinde hangi branşları seçeceğinizi ekleyin olur.
|
ben beden eğitimi ve spor etkinliğini tek bir zümrede değerlendiriyorum müfettişlerde her hangi bir söylemedi sorun yok dediler
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:56. |