![]() |
slm arkadaşlar ek dersin saat ücreti tam olarak ne kadar bazı arkadaşlar 5 ytl bazıları 5,5 bazıları 6,03 diyolar tam ve net bilgisi olan arkadaşlar sölesin belkı coğu arkadasımıza eksik yatıyor olabilir.simdidien tesekkur ederim
|
hocam net olarak değilde 5,68 civarında biliyorum ama yarın müdür yardımcısı arkadaşıma bir sorayım net bir rakamveririm ok.
|
slm.lar arkadaşlar;
ekders ücreti ocak ayı itibari ile 5.8'den hesaplanıyormuş.. |
Mustafa hocam sağolasınız iyi bir gündem oluşturmuş sorunuz, gerçek ücret ne ise burada öğrenmiş olalım işte. 4 günden bu yana Kerem Hoca hariç sadece 1 arkadaş duyarlılık gösterip yanıt vermiş. sağolsun. Demekki hiç kimse bilmiyor yada emiin değil bu sorunun yanıtından. Sayenizde öğreneceğiz. ben de 5.66 diye biliyordum .
|
hocam bugün müdür yardımcı arkadaşıma sordum, ek derslerimizi o yapıyor. 5.80 olmuş. |
Ek Ders Üçretleri ne Kadar oldu .Kaç saat ders haftada veres biliyoruz yardımcı olur iseniz sevinirim. |
arkadaşlar beden eğitimi öğretmeni olarak çalıştığım okulda şu anda müdür yardımcısı olarak görev yapmaktayım,ek ders ücret çizelgelerini ben hazırlıyorum yılbaşından beri ders saat ücreti 5.780 ytl dir.
|
teşekkür ederiz hocam.
|
hocam peki sözleşmeli olarak çalışan öğretmenlerimizin ek dersi ne kadar öğrenebilirmiyim saygılar...
|
Alıntı:
teşekkür ederiz hocam.18 sayfa sonra da olsa buldum. http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...ys/smiley1.gif |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:58. |