![]() |
Beden eğt.ogrt.bos günü pazartesi yada cuma olmaz mi
Iyi gunler herkese beden eğitimi öğretmenin boş günü pazartesi ya da cuma olmaz diye kesin bir bilgi yonetmelik var mi acaba merak ettim.bizim idare beden eğt. Öğretmeni pazartesi ve cuma mutlaka okulda olmalı diyor. Pazartesi günü ilk dersim boş olduğu halde okula gidiyorum. Bayrak töreni için böyle bir zorunluluk var mi .boş gün verilemez mi kesin pazartesi ve cumaya? Iyi gunler herkese şimdiden tesekkurler
|
Böyle bir zorunluluk yoktur. Millî Eğitim Bakanlığı Bayrak Törenleri Yönergesi'nin ilgili maddede şu şekilde söylemektedir.
Törenlerde görev ve sorumluluklar MADDE 5 - (1) Bayrak törenleri, okul/kurum müdürünün denetim ve gözetiminde müdür yardımcısı, beden eğitimi öğretmeni ve müzik öğretmeni ile diğer görevli öğretmenlerce hazırlanıp yürütülür. Birleştirilmiş sınıflı okullarda bayrak töreni müdür yetkili öğretmen tarafından yapılır. ç) Törenlerde komutlar, beden eğitimi öğretmeni veya okul yönetimince görevlendirilen öğretmen tarafından verilir. Bu madde de söylediği gibi beden eğitimi öğretmenlerinin boş dersi olduğu zaman diğer öğretmenler tarafından yürütülür. siz sorla okula getirmek suçtur ve mobbingdir. |
Çok teşekkür ederim sagolun özellikle pazartesi ve cuma gününe ders koyuyorlar geleyim diye .ilk dersim bos oldugu halde gelmek zorundasin demişlerdi pazartesi günü için.
|
Alıntı:
|
Müdürümüz çoğu zaman cuma ve pazartesi törenlerine katılmıyor daha önce de soruşturma konusu olmuştu aslında ama umrunda değil.konu öğretmen olunca işler değişiyor işte.tesekkurler hocam sagolun
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:35. |