![]() |
arkadaşlar spor ve organizasyon dersinde öğrenmiştik fikstür hazırlamayı ama ben unuttum su rakamlarla yapılan fikstür hazırlamayı bilen arkadaşlar bana anlatabilecekmi ben bir örnek vereyım de
1. gün 2.gün 3.gün 4.gün 5.gün <ADDRESS align="left"> x-5 x-4 x-3 x-2 x-1</ADDRESS> <ADDRESS align="left"> 1-4 5-3 4-2 3-1 2-5 </ADDRESS> <ADDRESS align="left"> 2-3 1-2 5-1 4-5 3-4 </ADDRESS> <ADDRESS align="left"> </ADDRESS> <ADDRESS align="left"> bu örnekte nasıl yapılmıs nasıl eşleştirilmiş bana anlatabilecek arkadaşlar varsa sevınırım[img]smileys/smiley11.gif[/img] </ADDRESS> |
öncelikle hocam lig usülü bir fikstürturnuvaya katılan takımlar numara çekerler ona göre eşleştirme yapılır her takım birbirinle maç yapar dönüşler ise saatin tersi yönünde olurx boş takım yani onla kırşılaşacak takım maç yapmadan geceçek eğer takım sayısı çift sayı olmuş olsaydı x gerek kalmazdı takımlar birbirinnle kura çekerek eşleşirdi
|
mustafa hocam sınav yapar gibisiniz!!!
|
hocam sınav yapmıyorum ya dört dörtluk bır öğretmen olmaya kendımı yetıstırmeye calsıyorum.hocam dedıgınızden bısey anlamadım saatın tersı yönunde nasıl dönecek ykardakıo örnekte bana acıklarmısınız
|
daha detaylı hocam anlamadım bı zahmet
|
X sabit kalmak üzere saat ibresinin tersi yönünde 1 tur rakamları atlatarak yazma usulüne dayanıyo arkadaşım. tek devreli lig üsülüne göre hazırlanan fikstür çekimlerinde bunu kullanırız .http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...ys/smiley2.gif
|
|
valla hakikaten ben de zorlanmıştım |
1. gün 2.gün 3.gün 4.gün 5.gün
<ADDRESS align="left"> x-5 x-4 x-3 x-2 x-1</ADDRESS> <ADDRESS align="left"> 1-4 5-3 4-2 3-1 2-5 </ADDRESS> <ADDRESS align="left"> 2-3 1-2 5-1 4-5 3-4 </ADDRESS> <ADDRESS align="left"> </ADDRESS> <ADDRESS align="left">Sevgili meslektaşım sizçok güzel bir eşleştirme yapmışsınız zaten... Dikkatlice incelerseniz X in altından sayıları yerleştirmeye başlayacaksınız....</ADDRESS> <ADDRESS align="left">bakın hocam; sıralam şöyle: x-1-2-3-4-5...... x-5-1-2-3-4...... x-4-5-1-2-3... x-3-4-5-1-2.... x-2-3-4-5-1... şeklinde oluyor...</ADDRESS> <ADDRESS align="left">Umarım daha net anlatmışımdır.... hocam lütfen dikkatlice inceleyin, eminim anlayacaksınızdır.</ADDRESS> |
yardımcı olan tu arkadaşlara tesekkur ederım saolun
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:49. |