![]() |
spor etkinlikleri dersinde öğrencilere sınav yapmıyoruz.peki not yada form gibi.öğrencilere yönelik doldurmamız gereken bir evrak var mı.3 yıldır çalışıyorum henüz müfettiş yüzü görmedim.kafama göre yapıyorum.doğrusu ne bunun.
|
merhaba sevgili meslektaşım, öncelikle ne mutlu sana diyeyim, çünkü müfettiş yüzü görmedim demişsin. bu çok güzel bir durum:))
sorduğun soruya gelince de; Seçmeli derslerde not verilmiyor, yani; Spor etkinlikleri dersinden öğrencilere herhangi bir not vermiyoruz.... İyi çalışmalar dilerim... |
Merhaba kardeş spor etkinlikleri dersi seçmeli bir ders olduğu için not vermiyoruz.Ama yönetmelikte bildiğim kadarıyla eğer öğrenci isterse proje ve performans ödevi alır diyor ama bununotla değerlendiremiyoruz.Ben e okula davranış notlarını girmek istedim bana aynı zamanda Beden Eğitimi dersinin yanında spor etkinlikleri derside açıldı sanırım spor etkinlikleri dersindende davranış notu girmemiz gerekiyor diye düşünüyorum.Başarılar dilerim.
|
sevgili arkadaşım seçmelei derslerde not verilmiyor ama gelişim raporu tutabilirisn elinde bir kaynak olması açısından güzel olur başarılar
|
4 yıllık öğretmenim 40 defa müfettiş gördüm ama spor etkinlikleri dersinde form yada o türden birşey istemiyorlar.
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:07. |