![]() |
2016-2017 Beden eğitimi 9.10.11.12. Sınıflar salonsuz okullara göre yeni
Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
2016-2017 Beden eğitimi 9.10.11.12. Sınıflar salonsuz okullara göre yeni
Plan Konuları: - Atatürk ve Spor - Kuralları öğreniyorum - Atletizmin dalları - Basketbol - Futbol - Voleybol - Hentbol - cimnastik - İlk yardım - spor sakatlıkları - Beslenme - Spor Tarihi - Spor Ahlakı ve Fair-play - Serbest Zaman - Güncel spor - Sağlığımı koruyorum Dosyalar ektedir. Günlük planının olduğu sayfaya gitmek için tıklayınız... Bazı arkadaşların tarayıcılarından dolayı sorun çıkıyor dosyayı kaydederken php yerine rar olarak kaydediniz. Dergimize destek olunuz. Bizlerden desteğinizi esirgeyemeyiniz. 2016-2017 Eğitim-öğretim yılının tüm dokümanları tek cd'de, tek tek dosya indirmek ile uğraşmayın dokümanları incelemek için tıklayınız. Not: Bu dosyanın izinsiz olarak internet sitelerinde ve facebook, twitter vs. gibi sosyal paylaşım sitelerinde yayınlanması yasaktır. |
yıllık planı indirdim.ama günlük planı bulamadım.9-10-11-12.sınıflar salonsuz beden eğitimi günlük plan için yardımcı olur musunuz?teşekkürler.
|
Alıntı:
|
Yıllık planı nereden indirdiniz, burada link göremedim.
|
Hocam akşam yayınlanacaktır takip ediniz.
|
bu plan bu akşam yayınlanmaz sanırım
|
Dosyalar yüklendi indirebilirsiniz hocam
|
bhp formatı
Yıllık planları indirdim ama php formatında iniyor. Açamadım.Acaba bir sorun mu var?
|
Alıntı:
Bazı arkadaşların tarayıcılarından dolayı sorun çıkıyor dosyayı kaydederken php yerine rar olarak kaydediniz. |
Ellerinize sağlık hocam teşekkürler
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:40. |