![]() |
arkadaşlar ben ilçede çalışıyorum ve tek beden eğitimi öğretmeniyim.teknik komitede benimle beraber resim,iş eğitimi,edebiyat.müzik,bilgisayar.......öğretmenle ri var.bu hafta dosyamızı teslim ettik.ama görev dağılımını yapamadık.biri diyor ben kumaşçıya gitmem.biri ben terziye gitmem.ben çorapçıya gitmem...ilçe milli eğitimi söyledim adamlar dalga geçer gibi basit iş bunlar,sen yaparsın.ağırlık sende dediler yaaaa.. çıldırdım.bunun usulünü bilen varsa bana yazabilirmi.2. yılım tam anlamıyorum.şimdiden teşekkür ederim.
|
hocam yandın sen yaaa
|
nedenki
|
o bir espriydi hocam. sakın moralinizi bozmayın. Bu bir takım işidir. Size ilçelerde görev yapan arkadaşlar destak olacaktır eminim. Siz en başta ben bunu yaparım diyeceksiniz. Alt komite
nin severek çalışması gerek . bunun için de iyi ve inandırıcı , etkileyici bir konuşma ile başlamanız gerek. |
sayın hocam gerekli görev dağılımın sen yap komite başkanı sensin yapmadıkları zman gerekli uyarıları yap ama resmi evrak üzüerinde keşke belirtmiş olsaydın görev dağılımını çok daha rahat olurdun
|
Hocam sen canını sıktma teknik komitenin başında sen varsın, bir yazıyla yapacağı görevleri arkadaşlara bildirirsin böylelikle mesuliyet senden çıkmış olur, sonra kaymakam beyle bu işi konuşursun onlarda seve seve yaparlar.
|
kendi aranızda halledip tatlılıkla görev dağılımını yaparsanız daha keyifli çalışma olur tabii ki. Tepeden uyarı alınırsa, tepkili yaklaşım olur. Çalışmalar gergin sürer.Yeteneğinizi kullanıp bir adım önde olmalısınız daima. Başarılar diliyorum.
|
toplantılarımızı şimdilik bitirdik ilerde bi toplanıp veremezmiyim tutanakla.ben en çokta ilçenin tutumuna kızdım adamlar sen verdikten sonra mecbur yapacak demiyorlarda sen yap ne olcak sanki buda meselami demeye getiriyorlar
|
Hocam istediğin zaman toplantı yaparsın. İstediği kişiye istediğin görevi veririsin, herkes yapmak zorunda. Biz bu işlerin amelesi değiliz. Her işi biz yapacağız diye bir şey yok. Herkes taşın altına elini koyacak. Dediğim gibi bir resmi yazıyla herkesi görevlendirirsiniz, olmadımı gereken işlenleri yaptırırsınız, güzellikle olmaz ise zorla Hocam. Hatice hocamın dediği gibi güzellikle olmaz ise benim dediğim gibi yaparsanız üzerindenizde hiç bir sorumluluk kalamaz. Resmi yazılar çok önemlidir hocam. Yazışmaları muhakkak yapın. Her işi biz yapalım sonrada beden eğitimi öğretmenleri yatarak maaş alıyorlar, pijamayla okula geliyorlar desinler iyi vallaha.
|
çok doğru hocam ya inanın ilçede tekim 3 okulda derse giriyorum artı egzersiz...anlayacağın sabah 8 akşam 5 olayı.yatarak maaş almak ne kelime.
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:22. |