![]() |
HALK EĞİTİMİ NERKEZİNE VOLEYBOL KURSU AÇMAK İÇİN MÜRACAAT ETTİM BANA EĞZERSİZ ALDIĞIMI VOLEYBOL KURSUNU AÇAMAYACAĞIMI SÖYLEDİLER EĞZERSİZLE NE ALAKASI VAR ACABA BİLGİNİZ VARSA PAYLAŞIN LÜTFEN TEŞEKKÜRLER...
|
valla hiçbir ilgisi yok hocam biz parasız verelim dedik ona hayır dediler valla siz paralı vereçekseniz doğal bir tepki onlara öre
|
konuylailgili yazıyı buldum arkadaşlara yardımcı olur sanırım Öğretmenlerin haftalık çalışma süresi Madde 87 — (Değişik: 09.06.2007/26547 RG) Öğretmenlerin aylık karşılığı, zorunlu ek ders ve isteğe bağlı ücretli ders saatleri, Millî Eğitim Bakanlığı Yönetici ve Öğretmenlerinin Ders ve Ek Ders Saatlerine İlişkin Karar'a göre belirlenir. Örgün eğitim kurumlarında aylık ve zorunlu ek ders karşılığı görevlerini tamamlayamayan öğretmenlerin ders saatlerini, kadrolarının bulunduğu örgün eğitim kurumlarının tabi olduğu çalışma saatleri içinde merkezlerde tamamlamaları sağlanır. Kadrolarının bulunduğu örgün eğitim kurumlarındaki günlük çalışmaları dışında merkez/merkezlerce açılacak kurslar için yapılan görevlendirmelerde haftada 10 saate kadar ek ders ücreti ödenir. |
sayın hocam ben halk eğitim merkezine bağlı olarak masa tenisi kursu veriyorum.siz kursiyerlerinizi ve kurs için gerekli diğer ekipmanları tamamladıktan sonra size kurs açmak zorundalar.sayın enjoyment hocamın dediğine katılmıyorum,ders dışı çalışma ile bir alakasıda yok.ancak okuldaki dersle beraber 40 saati aşamaz haftalık ders saati.iyi çalışmalar.
|
Bildiğim kadarıyla verebilirsiniz hocam dersinizi ve egzersizinizi aksatmadan yapabilirsiniz.Çünkü bizim okulda matematik-ingilizce ve türkçe derslerinden hafta sonları okulumuzun öğretmenleri kurs veriyor halk eğitim merkezine bağlı olarak.Bir arkadaş hafta içi veriyor dersinin olmadığı devrede. Onlarda öğretmen ve içlerinde satrançtan egzersiz yapanda var onlar aldığına göre sizde alırsınız.
|
slm
bende halk eğitimde kurs veriyorum kursiyer dilekçelerini halk eğitim müdürlüğüne verdikten sonra onlar açmak zorundalar ama öğretmen seçimi onlara kalmıştır |
Arkadaşlar ben full ek ders almama karşın halk eğitimdede voleybol kursu veriyorum.Bunda her hangi bir sakıncda yoktur.Ama adamların size bu kursu açma gibi bir zorunlulukları yok onuda bilin.Bu tamamen onların insiyatifinde olan bir şey. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:10. |