![]() |
2015-2016 Hentbol Egzersiz Planı
Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
2015-2016 Hentbol Egzersiz Planı
Dergimize destek olunuz. Bizlerden desteğinizi esirgemeyiniz. 2015-2016 Eğitim-öğretim yılının tüm dokümanları tek cd'de, tek tek dosya indirmek ile uğraşmayın dokümanları incelemek için tıklayınız. Bazı arkadaşların tarayıcılarından dolayı sorun çıkıyor dosyayı kaydederken php yerine rar olarak kaydediniz. Not: Bu dosyanın izinsiz olarak internet sitelerinde ve facebook, twitter vs. gibi sosyal paylaşım sitelerinde yayınlanması yasaktır. |
sayın hocam oncelıkle tsk ederım.hentbol egzersızıyle alakalı degısık gun seceneklerınıde yayınlayacakmısınız.bu plan sadece pazartesı salı ve carsambaya aıt.
|
Alıntı:
|
kerem hocam yetıstırme kurslarıyla da alakalı ornek bır plan yayınlayacakmısınız?
|
Evet yayınlanacak
|
Kerem hocam sizden bir ricam olacak,hentbol egzersız planı şuanda pazartesı salı ve carsamba gunune gore ayarlanmıs bıcımde sıtede var.pazartesı carsamba ve persembe olarak sıtede paylasabılırmısınız.sımdıden cok tesekkur ederım...
|
planları indiremiyorum
hocam planları indiremiyorum şifremi hatırlayamadım 2 gündür mail atıyorum fakat şifre mail gelmiyoridaha önce şifrasiz yararlanabiliyorduk bu yıl farklı bişey mi deniyorsunuz.Şimdiden ilginize ve emeğinize teşekkür ederim.
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:23. |