![]() |
2015-2016 Beden Eğitimi 5.6.7.8. Sınıflar yıllık planları-Salonsuz okullara göre-1
2015-2016 Beden Eğitimi 4.5.6.7.8. Sınıflar yıllık planları - Salonsuz okullara göre -1
Konuların içerikleri güncellendi. Plan Konuları: - Kuralları öğreniyorum - Basketbol - Atletizm bir kaç dalı - Futbol - Voleybol - İlk yardım ve spor sakatlıkları - Beslenme - Çeşitli Eğitsel oyunlar - Olimpiyatlar - Spor Organizasyonları - Spor Branşlarını tanıyorum Bu yıllık planın günlük planlarının olduğu sayfaya gitmek için tıklayınız.... Dergimize destek olunuz. Bizlerden desteğinizi esirgeyemeyiniz. 2015-2016 Eğitim-öğretim yılının tüm dokümanları tek cd'de, tek tek dosya indirmek ile uğraşmayın dokümanları incelemek için tıklayınız. Bazı arkadaşların tarayıcılarından dolayı sorun çıkıyor dosyayı kaydederken php yerine rar olarak kaydediniz. Not: Bu dosyanın izinsiz olarak internet sitelerinde ve facebook, twitter vs. gibi sosyal paylaşım sitelerinde yayınlanması yasaktır. |
Allah insana emek vermiştir,emeği sever Rabbimiz,emeği geçen herkesten Allah razı olsun.
|
Emeğinize sağlık Hocam.
|
Büyük Hizmet..Çok teşekkür ediyorum..
|
indiremiyorum
|
Alıntı:
|
eyvalah kardeşim
|
linkte sorun var...
|
arkadaşlar indiremiyorum ne yapmalıyım yardım lütfen!!!
|
Teşekkür
Hocam teşekkür ederiz . Ellerinize sağlık. Emeğinize sağlık
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:15. |