![]() |
2015-2016 yılı beden eğitimi dersi dökümanları eylülde siteden yayınlanacaktır.
2015-2016 yılı beden eğitimi dersi dokümanları en kısa sürede siteden yayınlanacaktır.
Arkadaşlar sitemizde ciddi çalışmalar yapılmaktadır. Bu yüzden gecikme yaşanıyor. Kusura bakmayınız. Arkadaşlar yıllık planlar 1 kasıma kadar teslim edilme zamanı vardır. Sitedeki çalışmalar sürüyor en kısa zamanda yayınlanacaktır. Yönetim Adına |
kerem hocam çok teşekkür ederiz.
|
hocam planlar icin beklemedeyiz umarım bugun yayınlanır tesekkürler
|
hocam okul idaresi plan bekliyor bizde sizlerden bekliyoruz yarın son dendi idare tarafından inşallah bugün yayınlanır.
|
10 eylül de siteden yayınlanacak dedinizzzzzzz.bekliyoruz,ne zaman yayınlanacak hocam?
|
en güvenilir ve doğru dökümanları buradan temin ediyoruz.başka sitelerden evrak temin etmek istemiyoruz. arkadaşlarımında dediği gibi yarın çoğunluğun teslim etmesi gerekiyor. lütfen bu akşam yayımlansın. teşekkürler..
|
Kerem hocam yeni eğitim öğretim yılımızın dökümanlarının bugün siteden yayınlanmasını bekliyoruz..........
|
Arkadaşlar yıllık planlar 1 kasıma kadar teslim edilme zamanı vardır. Sitedeki çalışmalar sürüyor en kısa zamanda yayınlanacaktır.
|
Bu gün yayınlanır umarım bekliyoruz.Bu sene niye bu kadar gecikti hocam?okul idaresi planları istiyor.
|
benim de okul idarem bir an önce yıllık planları teslim etmemizi istiyor hocam, hala yayınlanmadı, özveriniz için teşekkürler.
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:33. |