![]() |
2014-2015 Beden Eğitimi 5.6.7.8. Sınıflar yıllık planları - Salonsuz okullara göre-3
Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
2014-2015 Beden Eğitimi 5.6.7.8. Sınıflar yıllık planları - Salonsuz okullara göre-3
Konu içerikli güncellendi. Plan Konuları: - Kuralları öğreniyorum - Basketbol - Atletizm bir kaç dalı - Futbol - Voleybol - hentbol - Badminton - İlk yardım ve spor sakatlıkları - Beslenme - Çeşitli Eğitsel oyunlar - Olimpiyatlar - Spor Organizasyonları - Spor Branşlarını tanıyorum Bu yıllık plana uyumlu günlük planları hazırlanıyor... takip ediniz. Artık bir dergimiz var, sesimizin duyulacağı bir dergimiz. Dergimize destek olun. Bizlerden desteğinizi esirgeyemeyiniz. |
kerem hocam php uzantılı iniyor dosya ,açılmıyor maalesef
|
indirdiğim dosya açılmıyor.bilgilendirirseniz sevinirim
|
Alıntı:
Nerede sıkıntı yaşıyorsunuz bilgisayarınızda winrar programı olması lazım |
yeni salonsuz okullar için-3.rar
Alıntı:
.php yazan kısmı silip .rar olarak belirtiniz. - Farklı bir tarayıcıdan girip deneyiniz. (yandex yada choreme) - İnternet download manger programını bilgisayarınıza kurunuz. Saygılar |
açılmıyor gönderilere ulaşılmıyor admin
|
Dosya indirmekte sıkıntı yaşayan arkadaşlarımız aşağıdaki uygulamaları takip ederek sorunu çözebilirler.
- Bu durum tarayıcıdan kaynaklanan bir durumdur. - İndirdiğiniz dosyaların uzantısı dosya isminin sonunda yazmaktadır. Örnek olarak buradaki dosyanın ismi şu şekildedir. yeni salonsuz okullar için-3.rar .php yazan kısmı silip .rar olarak belirtiniz. - Farklı bir tarayıcıdan girip deneyiniz. (yandex yada choreme) - İnternet download manger programını bilgisayarınıza kurunuz. Saygılar |
hocam plan harika günlükleride yayınlayacakmısınız?
|
Alıntı:
|
emeğinize sağlık...
teşekkürler.. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:39. |