![]() |
görevli izinli durumu
arkadaşlar ortaokulda beden eğitim öğrtmenıyım yarın voleybol macım var minik kızlar saat 10 da.ben o gün görevli izinliyim maçtan sonra okula dönmelimiyim yoksa görevli izinli olduğum icin okula gitmesem olur mu.müdür okula gel derse elimi güclendirecek ne diyebılırım sımdıden tesekkur ederım
|
Müsabaka günleri tam gün izinli sayılıyor muyuz?
Daha önceleri müsabaka günleri tam gün izinli sayılırken yeni yayınlanan okul spor faaliyetleri (5 kasım 2013 tarihli resmi gazete) yönetmeliğinin k maddesine göre [(k) Okullar arası spor yarışmalarında görevlendirilen idareci, öğretmen, antrenör ve sporcu öğrenciler kurumlarınca yarışma süresince görevli izinli sayılırlar] tam gün izinli sayılmıyorsunuz, sadece müsabaka günü yarışma süresince izinli sayılıyorsunuz. Bedenegitimi. gen. tr olarak bu durumun yanlış olduğunu ilgili makamlara belirtmek isteriz. www.bedenegitimi.gen.tr Özel Haber http://www.bedenegitimi.gen.tr/Ozel-...rumu-12075.htm |
merhabalar hocam bir sorum olacak size; şimdi ben atıcılıkta yapılan Türkiye şampiyonasına görevli-izinli olarak bir haftalığına katıldım bu arada benim okuldaki egzersizim kesilir mi yoksa aynen devam mı eder bilgilendirirseniz sevinirim. teşekkürler şimdiden
|
Alıntı:
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:50. |