![]() |
ya spor etkınlıklerınde sınav yapılacak mı performans ödevı verılecek mı?müdür bana yap die tutturdu bende secmelı ders oldugu ıcın yapılmaz dedım.performans ödevi verılmez dedım.
|
arkadaşım sınav yaparsın ama bu sınav notunun karnede bir gecerliliği yoktur.perfonmans ödevi vermek zorunda değilsin çünkü beden egitiminde zaten perfonmans ödevi veriyorsun.
|
seçmeli gersler notla değerlendirilmiyor. performans GÖREVİ de almak zorunda değil. meb.gov.tr den takip edebilirsiniz hocam yönetmelikleri. başarılar.
|
sanırım ilköğretim spor etkinlikleridersi öğretim programı kitabınız yok. orada derki; sayfa 81 ------öğrenci başarıları notla değerlendirilmeyecektir. ancak değerlendirmeyi ölçekleri kullanarak öğrenme eksiklerini saptamak için kullanırsın.vs. kitabınız yok ise öğretmenim, meb.gov.tr talim terbiye den görebilirsiniz. yardımcı olabildim mi? |
sevgili arkadaşım, kesinlikle not verilmeyecek...
|
seçmeli derslere not yok...
|
sayın hocam seçmeli derslerde not yok performans yok vermi olduğun notunda zaten değeri yok
|
hocam meb ın dayfasına girdim ama bulamadım tam adresi bana verebilirmisin okul mudurune göstermem lazım sıra ile dogru adresı tam olarak bana yazabılırmısın sındıden cok saol http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...s/smiley10.gif
|
meb.gov.tr meb açıldığında sağ taraftabakanlıklar birimi yazan yerden talim terb. bul ,tıkla ve istediğin herşey orada. saygılarımla.
|
sayın yalnızkalp33 spor etkinlikleri kitabı ölçme değerlendirme bölümünde var zaten. müdürünüze gösterin .
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:00. |