![]() |
lisans nasıl cıkarılıyor
arkadaslar ben en son lisansı mebbis üzerinden yaptıydım.suan değişmiş sanırım.Okul sporları bilgi yönetimi üzerinden yapılacakmıs.bu sisteme okul müdürümü giriş yapacak yoksa bizler mi.yoksa genclık spor il müdürlüğümü.bilen arkadaslar bana tam detaylı anlatırsanız sevinirim.şimdiden tesekkur ederım
|
Değerli hocam her okula bir şifre verilecek. Görevli beden eğt. öğrt. tarafından bu sisteme girilerek öğrenci seçme, lisans çıkarma, müsabaka seçme, takım oluşturma gibi modüller üzerinden işlem yapılacak şu an şifremiz gshim tarafından gönderilmedi onun için tam olarak nasıl olacağını anlatamıyorum ancak kullanımı çok kolay bize sadece gösterdiler sistem sizi uyarıyor herhangi bir hatada dolayısıyla endişelenmeye hiç gerek yok.
|
tesekkur ederım hcm allah razı olsun.gshim telefonla arasak sıfreyı verırlermı.bu sistem yenı mı ilkkez bu yıl mı uygulanacak
|
Evet hocam ilk kez bu yıldan başlanarak uygulanacak. Şifreler Beden Eğitimi Öğretmenlerine değil kuruma verilecek. Tabi bunu da siz kullanacaksınız. Bize eylül ayının son haftası veya ekim ayının ilk haftasında bağlı bulunduğunuz Milli Eğitimlere şifreleri göndereceklerini söylediler. Onlar da okullara gönderecekler. Telefonla verebileceklerini tahmin etmiyorum ancak arayıp detaylı bilgi alabilirsiniz.
|
hcm sıfre aldımSporcu Modülü Okul Modülü müsabaka modülü Kullanıcı Modülü
Tesis Modülü Raporlar Modülü Sistem Modülü müsabaka modülümden katılacağım spor bransını sectım.okul modülünden sporcu ekle var.ordan takımdakı oyuncularımı ekleyecem.ondan sonra lısans cıktısını nerden alacağız.bılenler yardım ederse sevınırım |
hocam konuyla iligili hocalarımızdan bir paylaşım oldu Word olarak da slayt olarak da...Okul sporları bilgi yönetim sistemi konu başlığında her şey anlatılıyor.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:44. |