![]() |
Egzersiz hakkında
Slm Arkadaşlar;
Egzersiz planında iki farklı branş çalışması yapılabilir mi? Yani bir gün futbol başka gün Voleybol gibi. Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim.. |
evet açabiliyoruz hocam
ben geçen sene voleybol-atletizm açtım tek plan dahilinde bu sene de futbol-voleybol açıyorum |
7 eylül 2013 tarihli ortaöğretim kurumları yönetmeliğinin 225. Madde a fıkrasına göre; ders dışı eğitim ve öğretim faaliyatleri ile ilgili yönetmelik kaldırılmış.
Bu yönetmeliğin kaldırılması ile ders dışı egzersiz ortaöğretim kurumlarında yapılmayacak mı? Okullar arasında farklı uygulamalar var.bulunduğum ilçede 10 tane ortaöğretim okulu var,sadece benim bulunduğum kurumdaki idareciler yeni bir yönetmelik yayınlanana kadar ders dışı egzersiz çalışması yapılamayacağını ifade etmekteler. Bilgisi veya fikri olan arkadaşlar düşüncelerini paylaşırlarsa sevinirim. |
Alıntı:
|
Merhabalar,halk eğitime bağlı masa tenisi kursu açabilmem için kursiyerlerin yetişkin mi olması gerekiyor?kaç kursiyer gerekli ve kursun toplam süresi sabit mi?planlara baktığımda değişik,150 saat yapan da var 216 saat yapanda.sorularıma cevap verirseniz çok mutlu olrum.teşekkürler
|
Alıntı:
Halk eğitim masa tenisi kursunu geçen sene yaptım. Kursiyerler, öğrencilerim( Lise) ve öğretmen arkadaşlarımdan oluşmuştu. Kurs saati 216 saattir. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:53. |