![]() |
2013-2014 imam hatip liselerinde 9.sınıflarda beden eğitimi ders saati 1 saate düşürü
İmam Hatip Liselerinde çalışan sevgili arkadaşlarım,
9.sınıflarda ki zorunlu 2 saat olan dersimiz 1 saate düşürülmüştür.bunun yerine biyoloji dersi 1 saat arttırılarak 3 saate çıkarılmıştır.10-11-12.sınıflarda ,1 saate seçmeli olarak düşürdükleri yetmemiş gibi 9.sınıfları da 1 saate düşürdüler. sinirlerim bozuk inanın 15 saati bile dolduramıycaz bu gidişle. |
selnur hocam zaten 10-11-12 deki öğrencilere okul seçmeli hiç bir zaman Bed. Eğt seçtirmez..dini musiki seçtiriyor..hem meslek dersleri öğrt. ek dersi artsın hemde kızlar eşofmn giymesin diye..Biz maaş karşılıını doldurmayalım umrundamı herkesin..
|
benim ders saatim 11'e düştü artık ne olucak halim bilmiyorum.Artık okul okul mu gezdirirler,yoksa temel dini bilgiler dersimi verirler.Allah hakkımızda hayırlısını versin.
|
hocam lisedeysen sağlık bilsi derslerini alabilirsin biyolojinin ders yükü fazlaysa..
|
yaman hocam,dediğiniz gibi geçen yıl dini musiki seçtiler ama aldılar boylarının ölçüsünü. bu yıl ne olur bilmem bu konu hakkında bir sessizlik aldıbaşını gidiyor.bu yıl ihl de 5.yılım 1 kez trfik dersine girdim ,sağlık bana hiç kalmıyor bile.
hakkımızda hayırlısı olsun bu yıl. |
maalesef hocam o dersin de öğretmeni var.bekleyip görücez artık teşekkür ederim.
|
ben bu ısten bısey analamıyorum sacma sapan ısler
|
aynı problem bende de var arkadaşlar 11 saate dusmus dersım bu nedir arkadas ya.2020 ye olimpiyat istanbulda olcak de beden eğitimi dersi sayısını düşür.Nasıl bir alakadır anlamış değilim
|
4+4+4 sisteminden dolayı kademeli olarak her yıl okul sporları için takım çıkarma çalışmaları da sekteye uğruyor. Ders saatlerinin artmasıyla (Ortaokul - günlük 7 saat) özellikle salonu olmayan okullarda, kışın da havanın erken kararması nedeniyle bu neredeyse imkansız görünüyor.
|
arkadaşlar bunu gündeme getirmeliyiz
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:17. |