![]() |
air alert ile ilgili yardım
arkadaşlar ben 18 yaşındayım, benim haftada 3 gün antremanlarım oluyo voleybolcuyum ve air alert 3'e başlamak istiyorum sıçramamı 10 cm kadar arttırmam lazım. 15 haftalık bi süreç. ağrılardan dolayı bir sürü kişi bırakmış bu programı ve benim haftada 3 gün antremanlarım oluyo üstüne bide air alert yaparsam bi zararı olurmu? ağrılar filan elbet olcaktır bu benim için sorun değil başka herhangi bişey olurmu ? bide yazın fitness yapıcam yazın dediğimde 2 aya kadar başlarım. fitness ile beraber air alert yapılırsa bi problem olurmu çok ciddi bi sakatlık filan ?
|
Eğer antrenmanların yoğunsa sürantrene olabilirsin. 1.voleybol antrenmanın 2.fitness antrenmanın 3.air alert sürantrene olma riskini artırabilir. en çok dikkat etmen gereken benim fikrime göre sürantrene olup olmayacagındır.çünkü sürantrene olursan antrenmanlarından da uzak kalabilirsin.
|
anladım. peki o halde antremanlara ara girince (2 aylık bi ara oluyo) ilk önce fitness mı yapıyım ondan snra mı air alert yapıyım ondan sonra mı air alert yapıyım yoksa ikisini beraber mi yapıyım ? fitness da da çok ağırlığa girmicem ilk defa gitcem
|
2ay ara verdıgınızdeyaparsanız daha ıyı olur sızın ıcın.air alertte belli gunlerde belli antrenman programı var bıldıgım kadarı ile ortalama olarak 3 gun .air allert yaptıgın gunler fıtness yapma fıtness yaptıgın gunler air allert yapma fıtnesede 3 gun ayırsan sana 1 gun dınlenmek ıcın zaman kalır programını bu şekilde ayarlayabilirsin
|
anladım çok teşekkürler
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:06. |