![]() |
2013 il dışı yer değşitirme
Değerli Arkadaşlar merhaba.Biliyorum daha erken fakat konuyu açmak istedim.Bu sene iller arası yer değiştirmek isteyenler kaç puanla,nereden,nereye isteyecek?..Paylaşalım lütfen...
Ben 143 puan ile Osmaniye'den Mersin'i istemeyi düşünüyorum.Tabi ki yeteri kadar kontenjan açarlarsa.Alan değişikliği,il dışı özür,il içi özür derken boş yer kalmadığını düşünüyorum fakat yine de umut devam ediyor... |
o o iyi Mayıs ayı yaklaşıyor kimse tayin istemeyecek o zaman...Sessiz kalındığına göre ...
|
...
70 puanım var bursa istiecem benimde umudum ok aakta duramaan sıonıf öğretmenleri beden eğiştimci oldu ( milli eğitiimde herşe saçma )
|
Tayin...
arkadaşlar benim 1,5 yılım oldu. Konya da bir belde de görev yapmaktayım. zorunlu hizmet olan bölge illerine gönüllü olarak tayin isteyeceğim. İNŞAALLAH gelir. becayiş olursa haberleşelim. önceliğim MARDİN sonra DİYARBAKIR,ŞANLIURFA,BATMAN,ADIYAMAN...ÖNCELİKLE MARDİN... HİZMET PUANIM ZATEN DÜŞÜK AMA OLSUN ..15/17 CİVARINDA.HAYIRLISI İNŞAALLAH...
|
Merhaba arkadaşlar....101 puanım var. Bursa istiyorum...
|
maraştaydım, sonra rotasyonla vana gittim 3 yılda orada kaldım, şuan 6 yıl oldu antepe geleli, bu yıl memleketime gitmek istiyorum tarsusa.. geçen yıl 9 yer açmışlardı istememiştim iyi okul yok diye, bu yıl salonu olan bir okul açıldığı taktirde tarsusa gitmek ist. puanımı siz tahmin edin...
|
Tokat Erbaadan Samsuna tayin istiyorum. 127 puanım var. Samsunda 8 okul var 3 tanesi Samsuna yakın diğerleri çok uzak. İnşallah bu sene olur hayırlısı bakalım.
|
bursa isteyenler puanınız 160 üstündeyse gelir yoksa zor
|
biliyorsunuz çok sınıfcı atandı maalesef ama çoğu zaten il dışına gitti üç yıl isteyemeyecekler bu zaten bir felaketti ben 20 yıl sporla uğraşayım 99 tane ders alayım o gelsin 6 saat yan alanla olsun beden eğitimi öğretmeni ben asla onları branştaşım göremem zaten değiller birşeyde öğretmem kendileri öğrensin madem geçtiler atanamayan arkadaşlarada tam bir haksızlıktı bunun vebalini yapanlar öder.
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:21. |