![]() |
Maaş Hesabı
Merhaba hocalarım, yeni öğretmenim. Aylık maaş kontrolu yapmak istiyorum acaba gerçekten doğru mu yatıyor diye. Bunun hesabını nasıl yapıyoruz yardımcı olabilecek var mı? Haftalık 20 saat dersim var, haftada bir nöbetim var(ücret alıyor muyuz nöbetten?). Son olarak bir hafta, sınıf öğretmeni olduğum sınıfa rehberlik adı altında, bir hafta da spor kulübüne derse giriyorum. Maaş hesaplama konusunda yardımcı olursanız sevinirim. En azından hesaplama yöntemi nasıldır? Bilen paylaşırsa memnun olurum. Saygılarımla :)
|
Hocam bahsettiğiniz mevzular ekders olarak ödenir. Haftalık 20 saat dersiniz var ise 15 saat maaş karşılığıdır geriye kalan 5 saat ek derstir. 20 sat derse haftalık 2 saat hazırlık planlama ücreti alırsınız. spor kulübü veya rehberlğiniz varsa haftalık 2 saatte bundan ek ders alırsınız. siz şuanda aylık 36 saat gibi bir ekders ücreti alırsınız egzersiz yapıyorsanız 36+6 saat ek ders alırsınız..Okulda tuttuğunuz nöbetten ekders ücreti almazssınız.Yatılı okullardaki yurtta tutulan nöbetler ücrete tabidir.
|
1 satte sınıf rehberliğinden alırsın toplamda 25 saat olur 15 maaş karşılığı olur haftalık 10 saat ekders alırsın oda ayda40 saat yapar nöbetten para alamazsın egzersiz kursu açarsan onada haftalık 6 saat ekders alırsın
|
sınıf rehberliği veya kulüpten ikisinden birine 2 saat ekders odenir...hem sınıf rehberlıgı hemde kulupten ayrı ayrı ucret odenmez...
|
evet hocam haklı pardon .....
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:45. |