![]() |
branşa göre maaş
öğretmen maaşları branşa göre değişirmi yoksa kademe ve dereceye göre mi yeni atanan müdür yardımcımız allaha emanet.. 9/3 üm 1812 bu ay yatacak.. 9/3 yeni atanan sosyal 1848 9/2 geçen sene atanan bilgisayar ve fen bilgisi 1850 civarıydı???
|
Hocam branşa göre değişmez..Derece kademeye göre maaş alırsın..Aynı derece kademedikilerle karşılaştır..Birde vergi dilimine girerseniz kesinti oluyor..Ocak ayı maaşını aynı derece kademedeki arkadaşınızla karşılaştırın..
|
Sayın hocam derece kademeye göre maaş yapılır. Ancak maaşta aile yardımı ,çocuk yardımı,varsa dil tazminatı,varsa uzmanlık,gibi artı tazminatları vb. ekler bulunur. Tüm şartları sizin gibi olan öğretmenlerle kıyas yapabilirsiniz. branşlar açısından Meslek Bilgisi dersi öğretmenleri branşına göre ayrıca tazminat alırlar.
|
Merhaba hocalarım, yeni öğretmenim. Aylık maaş kontrolu yapmak istiyorum acaba gerçekten doğru mu yatıyor diye. Bunun hesabını nasıl yapıyoruz yardımcı olabilecek var mı? Haftalık 20 saat dersim var, haftada bir nöbetim var(ücret alıyor muyuz nöbetten?). Son olarak bir hafta, sınıf öğretmeni olduğum sınıfa rehberlik adı altında, bir hafta da spor kulübüne derse giriyorum. Maaş hesaplama konusunda yardımcı olursanız sevinirim.
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:45. |