![]() |
acil yardım
halk egıtımden yarım donemlık voleybol kursu acabılırmıyım buna uygun plan varmI? yardımcı olursanız cok sevınırım.
|
Halk eğitim uygun görürse açabilirsiniz, Egzersiz bölümündeki yıllık planların birini kullanabilirsiniz.
|
hocam halk eğitimden voleybol kursu açabilirsiniz...volleybol kursu açmak istediğinize dair dilekçe vermeniz gerekir.Belli kursiyer sayısına ulaşıldığında kurs açabilirsiniz....
|
hocalarım kursıyeler ve halk egıtım tamam da belırlı bır saat sınırı varmıs onu doldurabılırmıyım kı?
|
Hocam sorun Ekders saati ile ilgili bir sorun mu Yanlış anlamadıysam eğer http://mevzuat.meb.gov.tr/html/26378_0.html linkte 26.maddeye bakabilirsiniz. halk egitim kurslarıda diger okul ve kurumlarda ders görevi kapsamında degerlendirilir ve 10 saat bu maddeden gelir. dikkat ediniz toplam ek dersini dolduranlar bakımından 10 saati gecemez diyor. sabit bir 10 saat söz konusu degil yani.
MESELA: okulunda 25 saat derse giren bir öğretmen fiilen girebilecegi haftalık MAKSİMUM ders sayısını 30 saat olarak kabul edersek 5 saat ek dersini doldurmak için ve bunun haricindede ek dersini doldurduktan sonra bir 10 saat daha halk egitim kursu verebilir ve ücretini de alabilir. dolayısıyla bu öğretmen halk egitimden 15 saatlik kurs vermiş olur ve ücretini de alır..Mevzuatı okuyabilirsiniz linki ekledim.NOT:Umarım sorunuzu yanlış anlamamışımdır |
hocam cok tesekkur ettım. ben birde en az 200 saat oluyormus ondan az olmaz dıyorlardı. oyle bır durum varmı? 10 saatlık acacak ortam ve ogrencı potansıyelım var egzersız yaptıgım gunlere halk egıtım calısması koyma sansım varmı?
|
Hocambulunduğum yerde egzersizle aynı güne halk eğitim kursunu koyan bir arkadaşın kursunu halk eğitim iptal etti ve ödedikleri kurs ücretini geri aldılar bulunduğunuz yerdeki Halk eğitim mudurlugu ile gorsunuz bu konuyu
|
anladım hocam cok tesekkur ettım yardımlar ıcın...
|
Rica ederim hocam iyi geceler.
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:32. |