![]() |
Spor ve Yaşam Dergisi 4. Sayısı / Aralık-2012
Spor ve Yaşam Dergisi Aralık Sayısı / 2012
Spor ve Yaşam Dergisinin 4. Sayısı Çıktı!!! Abone olan herkese - Badminton öğreniyorum CD'si, - 1 Yıllık Beden Eğitimi Dersi Döküman CD'si - Bu sayımızdaki Voleybol Eğitim CD'si - Diğer Sayılardaki Eğitim CD'leri hediye Abonelik için: adınızı, soyadınızı, adresinizi ve telefon numarınızı webkerem@hotmail.com mail adresine yada 0505 635 63 05 telefon numarasına mesaj atmanız yeterlidir. http://www.bedenegitimi.gen.tr/dergi/aralik_kapak.jpg Voleybol CD'si http://www.bedenegitimi.gen.tr/dergi/voleybol_cd.jpg Bu dergi beden eğitimi öğretmeninin vazgeçilmezi, antrenörün dostu, sporcunun arkadaşı ve sporseverin yoldaşı olacak. Dergimizin özellikleri: - Derslerinizde rahatlıkla işleyebilirsiniz. Dergimizdeki Driller ve eğitsel oyunlarla dersleriniz öğrenciler için daha zevkli hale gelecek. - İçerisindeki etkinliklerle öğrencilerinizi deperlendirebilirsiniz. Öğrencilerine performans ödevi, proje ödevi ve ders içi etkin katılım notu verebilirsiniz. - Soğuk havalarda sınıf içinde işlenebilecek bir çok konu ve etkinlik hazırlandı. - Spor panosuna asabileceğiniz etkinlikler hazırlandı. - En önemlisi eylül sayısında bir beden eğitimi öğretmenine 1 yıl boyunca lazım olacak dökümanları (yıllık, günlük plan, spor kulübü dosyalar, zümre tolantıları, şube toplantıları vs.) CD şeklinde vereceğiz. Artık döküman arama derdinede son veriyoruz. 1 yıl boyunca kafanız rahat olacak. - 68 sayfa olan dergimiz eşşiz bir değere sahip. Kitap değerindedir. - Dergimiz yıllık kargo dahil 50 TL (başka herhangi bir ücret yok, yılda 1 kez) dir. Dergimiz 3 ayda bir çıkacaktır. Şubat - Mayıs - Eylül - Aralık dönemlerinde elinizde olacak şekilde çıkarılacaktır. - Her sayımızda 1 DVD (Spor eğitim DVD leri) vermeye çalışacağız. - Derğimize abone olmak için 0 507 014 08 08 nolu telefona yada webkerem@hotmail.com mail adresine adınızı soyadınızı ve adresinizi mesaj atmanız yeterlidir. Abonelik hakkında tüm sorularınız için: webkerem@hotmail.com 0505 635 63 05 Hesap numaraları Hesap numaraları Ziraat Bankası: Yaşam ve Spor Yayıncılık Reklam Bilgisayar Bilişim Tic. San. Ltd. Şti. Gaziantep Değirmiçem Şubesi Şube Kodu: 1904 Hesap No: 84280594-5001 IBAN: TR640001001904842805945001 PTT Posta Çeki Hesabımız: Yaşam ve Spor Yayıncılık Reklam Bilgisayar Bilişim Tic. San. Ltd. Şti. Posta Çeki No: 14708901 www.bedenegitimi.gen.tr yönetimi |
buna abone olduk eylül ayı gelmıstı.aralık ayı ıcınde mı 35 verıcez acaba yoksa bu sayıda bıze ucretsız gelecek mı.?
|
Alıntı:
|
Teşekkürler..
|
dergi
hocam bana henuz gelmedi atca endüstri meslek lisesi serkan karadeniz
|
Alıntı:
|
spor ve yaşam dergisini sabırsızlıkla bekliyiorum.iyi bir çalışma,emeği geçenlere teşekkürler...
|
hocam geçen yıl abone olmuştuk.bu yıl tekrar ücretini ne zaman yatıracağız acaba.emre vardar yeniköy ortaokulu-antalya
|
Hocam bu sayı geldikten sonra yaptırabilirsiniz
|
hocam bana gelmedi mersin
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:50. |